Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Petre Roman este invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Politicianul dă cărțile pe față. „Ați divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”

Petre Roman, celebrul politician român, este invitatul de marți, 26 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde va răspunde celor mai incomode întrebări. Astfel, toți vor avea șansa să afle detalii din viața personală, dar și din cariera de politician.

Fost prim-ministru al României, primul după perioada
crucială prin care a trecut țara noastră, Revoluția din 1989, Petre Român este
pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către Denise
Rifai, marți, 26 ianuarie, într-o ediție memorabilă a emisiunii.

Petre Roman este, cu siguranță, unul dintre cei mai reprezentativi lideri politici ai istoriei postdecembriste, iar viața tumultuoasă a acestuia stârnește în continuare interesul românilor.

Petre Roman este invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Politicianul dă cărțile pe față. „Ați divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”

„A fost tatăl dumneavoastră asasinat din ordinul lui Ceaușescu?”, „A fost lovitură de Stat sau Revoluție în `89?”, „Ați ajuns prim-ministru din întâmplare?”, „Cine nu v-a vrut președintele României?”.

„Ați divorțat de Mioara Român pentru Silvia Chifiriuc?”, „Sunteți supărat de fiica dumneavoastră?”, „Aveți un copil din flori?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate celebrului om politic Petre Roman, de către Denise Rifai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *