Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Îți mai aduci aminte de Narcis Ianău de la „Românii au talent”? Ce face acum tânărul cu voce de fată care a impresionat pe toată lumea

În urmă cu nouă ani, Narcis Ianău făcea furori în primul sezon al emisiunii „Românii au talent”. Tânărul cu voce de fată i-a impresionat pe jurați și a reușit să câștige simpatia publicului. Acum are 25 de ani și o carieră internațională.

Deși acum toate lucrurile merg bine, iar vocea sa specială l-a ajutat să ajungă departe, pe vreme când era doar un copil a avut destul de mult de suferit. Narcis Ianău a declarat în cadrul unui interviu că mereu a fost marginalizat și jignit din cauza faptului că era mai special.

„Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți”, a mărturisit Narcis Ianău în cadrul unui interviu oferit pentru Pro TV.

Narcis Ianău, carieră internațională

Momentele grele din copilări au trecut, iar în prezent Narcis Ianău a devenit un star internațional. A susținut spectacole în Tokyo, Sao Paolo, Moscova, Berlin, din New York, Los Angeles și a colaborat cu mulți artiști celebri.

Succesul tânărului a venit în urma uni scandal din mediul online. Acesta a înregistrat o piesă pe care a postat-o pe YouTube, folosind negativele unui faimos producător, Frank Peterson. Pentru că vocea tânărului l-a impresionat, producătorul a renunțat la procesul pentru încălarea drepturilor de autor și i-a oferit lui Narcis un contract.

 „Am înregistrat o piesă și am postat-o pe YouTube, folosind negative, fără să îmi dau seama de drept de autori. A vrut să mă penalizeze că am folosit fără drept, dar i-a plăcut vocea și a zis că hai să vedem cine e vocea…nu i-a venit să creadă”, a mai spus Narcis Ianău.

Frank Peterson a fost impresionat de vocea de contratenor a lui Narcis și l-a ajutat să își construiască o carieră de succes.

 „E unic, eu nu mai cunosc alți artiști ca el. E în propria lui ligă!” a declarat Frank Peterson.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *