Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cântăreața Mira & iubitul, gesturi și priviri care par să îi ducă direct la starea civilă

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite care par să anunțe prima căsătorie oficială a anului 2021. Cântăreața Mira și iubitul ei s-au plimbat romantic pe străzile înguste ale Capitalei, iar gesturile și privirile lor au vorbit de la sine.

De mai bine de un an, Mira trăiește o veritabilă poveste de dragoste. Iubește și este iubită, iar Andrei, tânărul care i-a furat inima, pare să fie sufletul-pereche al cântăreței care a cunoscut celebritatea după participarea la show-ul ”Vocea României”.

Și-au ”reconfigurat” traseul

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiți în zona Ateneului. Mira și Andrei au profitat din plin de vremea frumoasă din weekend și au ieșit la promenadă prin centrul Bucureștiului.

Cei doi și-au arătat intenția de a se așeza la una dintre terasele din zonă, dar, cum mesele erau ocupate, și-au ”reconfigurat” traseul și au luat-o, romantic, la pas. pe străduțele înguste din zonă.

Mira, alături de iubitul ei, Andrei

După cum se poate observa și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, Mira pare să fie îndrăgostită până peste cap de partenerul ei de viață, așa că nu ar fi exclus ca cei doi să bifeze prima nuntă din showbiz-ul românesc, în 2021. (CITEȘTE ȘI: CONNECT-R A FĂCUT-O CU OU ȘI CU OȚET PE MIRA, DUPĂ ROAST-UL ACID LA ADRESA LUI DE LA IUMOR)

Mira, de mână cu iubi prin centrul Bucureștiului

„Mai întâi am fost prieteni foarte buni”

În urmă cu ceva timp, în platoul unei emisiuni TV, Mira făcea mărturisri savuroase legate de relația cu Andrei. (VEZI ȘI: MIHAI BENDEAC NU A MAI REZISTAT ȘI A CERUT ÎN CĂSĂTORIE, ÎN DIRECT, O ARTISTĂ CELEBRĂ)

”Mai întâi am fost prieteni foarte buni și după care… știi cum e când cei mai buni prieteni se iubesc și…”, a declarat artista.

„Nici noi nu ne-am dat seama că s-a întâmplat (n.r. relația), mai ales că s-a întâmplat după ce ne-am cunoscut. Au trecut ceva luni”, a completat Andrei, iubitul Mirei.

Mira, „asalt” fără precedent la adresa lui Ruby

După ce “i-a luat la roast” pe mai mulți artiști din showbizul românesc, Mira i-a lansat replici acide extravagantei Delia: “Eu asociez mereu istoria cu Delia. Da, da, Delia! Tu ai așa… o legătură cu Grecia”. Jurata de la “iUmor” a completat-o pe invitată și a spus: “Antică”, însă, gorjeanca sexy a corectat-o: “Cu Sparta”.

“Sparta?”, a întrebat Cheloo, iar Mira i s-a adresat imediat Deliei, după care a făcut o glumă nesărată cu Ruby și iubitul ei, Adrian Robert Grigoriță: “Da. Bagi în tine ca sparta! Dar, ce spun aici este doar adevărul, jur, nu spun minciuni. Nu sunt ca iubitul lui Ruby să umblu cu cioara vopsită”.

“Oooo”, a reacționat Mihai Bendeac în timp ce și-a pus mâinile pe cap din cauza șocului. Iar rapper-ul a spus: “Uite, mă, bărbatul aici, pe scenă! Aplauze”.

“Așa te iubesc, rea! Rea!”, a zis ulterior carismaticul actor în timp ce se uita la feblețea lui, cântăreața Mira.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *