Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andra și Cătălin Măruță, baie de mulțime la restaurant. Sub “presiunea” fanilor, prezentatorul de la PRO TV nici nu a mai apucat să își pună masca

Andra și Cătălin Măruță au făcut, zilele trecute, vrând-nevrând, o baie de mulțime într-un restaurant din Capitală. Celebra cântăreață și îndrăgitul prezentator de la PRO TV au ieșit în oraș, la localul renumitului chef Joseph Hadad și au avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor. Andra și Cătălin au fost recunoscuți imediat de trecători, așa că nu au avut cum să scape de poze. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite cu unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz.

Cei doi s-au conformat, imediat ce au ieșit din restaurant, doar că… Dacă Andra apucase să își pună masca de protecție, soțul ei a fost luat “pe sus” de mulțimea de admiratori, așa că a apărut zâmbind cu toată fața în selfie-urile fanilor. Povestea începe, însă, cu câteva ore mai înainte.

Andra și vestitul prezentator care l-a făcut chiar pe puternicul Benny să lăcrimeze în direct și-au luat copiii și au dat o tură de oraș, cu țintă precisă însă, restaurantul lui Joseph Hadad. Acolo unde meniul era fix pe gusturile celor doi. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, CONFESIUNI INEDITE DESPRE CĂSNICIA CU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ)

Andra și Cătălin Măruță au fost zăriți de fani și nu au scăpat fără să se pozeze cu ei

Andra și Cătălin Măruță, cină la celebrul chef Joseph Hadad

Au descins acolo și, alături de o prietenă, s-au așezat la masă. Doar că Andra și copiii s-au grăbit să mănânce, au terminat masa și, fuguța, la joacă! Artista i-a luat pe cei doi de mânuțe și s-a luat la întrecere cu ei chiar în fața restaurantului. În tot acest timp, Cătălin Măruță a rămas la masă.

Puțin mai târziu, a terminat și el și s-a ridicat. Fix atunci revenise și Andra în restaurant, așa că din selecta locație au ieșit împreună. Un moment prielnic pentru fanii celor două vedete, care au rămas ca la fotograf la cerința admiratorilor de a se imortaliza cu ei. (NU RATA: ANDRA A DAT DIN CASĂ! CUM A CUCERIT-O CĂTĂLIN MĂRUȚĂ)

După ”baia de mulțime” , Andra, Cătălin și cei doi copii au luat-o la pas pe străduțele întortocheate. Prezentatorului de la Pro TV i s-au lipit ochii de un magazin de tutun, care era însă închis.

Preț de câteva zeci de secunde a măsurat Măruță vitrina plină cu produse, apoi s-a dezlipit de ea și și-a continuat drumul. Agale, în timp ce copiilor nu li se dusese deloc cheful de joacă, ba chiar au găsit și un aliat, nimeni alta decât Andra. Care i-a luat la întors și învârtit, spre bucuria lor. Cei patru membri ai familiei Măruță s-au îndreptat spre stația de metrou! Așa aveau să ajungă acasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *