Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am aflat ce s-a întâmplat cu fostul logodnic italian al lui Laurette, după despărțirea de sexy-mulatră

În ultima vreme, Laurette apare în prim-plan cu diferite întâmplări „la zi”, care de care mai picante. CANCAN.RO a deschis însă cufărul amintirior cu Laurette, de pe vremea când nu era atât de cunoscută ca acum, ci doar o brăileancă cu picioare lungi care, din când în când, era chemată la București de câțiva designeri. Am descoperit, în exclusivitate, ce s-a întâmplat cu fostul logodnic italian al lui Laurette, după ce s-a despărțit de sexy-mulatră.

Se întâmpla pe vremea când exotica Laurette avea doar vreo 20 de ani și cântărea cu vreo zece kilograme mai puțin.

Potrivit surselor noastre, cam prin 2003-2004, Laurette a avut primul ei iubit oficial, italianul Alessandro Barsacchi. Acesta se stabilise în Brăila, la Însurăței, unde – împreună cu alți italieni asociați – avea o fermă de porci și o afacere cu tractoare.

Laurette, la ferma lui Alessandro de la Însurăței

Pe vremea aceea, Alessandro era considerat un bărbat bogat, mai ales că tatăl lui, Alberto Barsacchi fusese primar în San Giuliano, comună din Pisa – regiunea Toscana – de unde se trăgeau ei.

„Povestea mea cu Laurette”

Conform martorilor din Brăila, Laurette și Alessandro au început o relație, iar ea petrecea o parte din timp ori la ferma lui Alessandro de la Însurăței, ori la vila tatălui acestuia din Italia.

Laurette și Alessandro ar fi rămas în relații foarte bune

Ori, când se aflau în Brăila, se pare că el închiriase chiar o garsonieră în blocul mamei lui Laurette pentru ca aceasta să fie „sub supraveghere”. (VEZI ȘI: LAURETTE S-A MUTAT CU PRIMUL EI IUBIT, DAR ACESTA N-A ÎNCHIS ”PARTAJUL” CU FOSTA)

De altfel, nu numai cei din anturajul lor ne-au povestit despre relație, dar până și Alessandro a scris pe blog acum ceva timp: „Într-una din aceste zile vă voi spune ceva despre povestea mea cu Laurette care a durat cinci ani și jumătate… Momente dificile, frumoase și intense, ca toate poveștile adevărate…”.

De ce s-au despărțit Laurette și italianul

Toate bune și frumoase, dar se spune că italienii au un mare cusur: nu prea sunt fideli. Legenda locală spune că, prin 2008, Laurette l-a bănuit că acesta o tot „traducea”.

„Într-o zi l-a urmărit și a descoperit că el este cu o femeie într-o cameră de hotel. A așteptat la ușa toată noaptea, iar a două zi, când aceștia au ieșit, a început un scandal pe cinste.

Alessandro și Laurette, la începutul relației

Ulterior, au mai urmat escapade și de-ale lui, dar și de-ale ei – dacă va mai aduceți aminte povestea cu Stelian Ogică și marele scandal de atunci – iar cei doi ar fi decis ca, până la urmă, să se mă vadă și cu alte persoane.

Zis și făcut, căci în 2009 fiecare și-a găsit pe altcineva, însă au rămas prieteni, unii ar spune chiar «cu beneficii»”, ne-a povestit un apropiat al familiei lui Laurette. (NU RATA: LAURETTE, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE FOTBALISTUL LUI DINAMO DUPĂ ”EPISODUL” DIN PISCINĂ)

Decăderea „imperiului”

Din nefericire însă, afacerile italianului în România nu au mers bine, ba chiar ar fi falimentat prin 2009. Ferma acestuia a fost călcată de hoți și, până la urmă, Barsacchi a decis să se retragă în Toscana.

Casa din Pisa a familiei lui Alessandro

Nici acolo, lucrurile nu ar mai merge prea bine. Cât despre relația celor doi, se pare că amiciția lor continuă. Cancan.ro a scris, de altfel, despre faptul că el a stat la București chiar și acum ceva timp în vila Laurettei și i-a condus mașinile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *