Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A dat o petrecere de zile mari în apartamentul închiriat, iar proprietarul s-a trezit în miez de noapte cu jandarmii la ușă. VIDEO

O familie din Argeș a închiriat apartamentul unei tinere și s-a trezit în miez de noapte cu jandarmii la ușă. Oamenii legii au fost chemați de vecinii sătui de muzica și țipetele care veneau din apartament. Pentru că tinerii din interior au refuzat să deschidă, proprietarul a fost rugat de jandarmi să descuie apartamentul folosind cheia de rezervă.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Prundu din municipiul Pitești. Vecinii au sunat la 112 din cauză că într-un apartament se asculta muzică la volum maxim și se auzeau țipete. Ajunși la fața locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes.

Au aflat de la vecini că apartamentul este închiriat și au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. Într-un final, jandarmii au descoperit că în interior se aflau trei băieți și trei fete care petreceau. Una dintre tinere avea închiriat apartamentul, iar ceilalți erau veniți în vizită.

În zadar au încercat să îi păcălească pe jandarmi. Când au deschis ușa, tinerii s-au prefăcut că abia se treziseră din somn. Scena nu le-a mers. Toți șase au fost sancționați pentru tulburarea liniștii locatarilor și pentru că au organizat și participat la o petrecere privată. De asemenea, două dintre tinere au fost sancționate și pentru refuzul de a se legitima în fața jandarmilor. În total au fost aplicate amenzi de 14500 de lei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *