Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Șocant! O fețită de 8 ani, diagnosticată cu noul COVID-19, a căzut de la etaj în timp ce se afla în izolare

O fetiță de opt ani din Iași, care se afla în izolare, la domiciliu, alături de mama sa, după ce ambele fusesere diagnosticate cu noul COVID-19, a căzut de la etajul imobilului.

Momentan nu se cunosc împrejurările în care fetița a suferit un asemenea accident. „Echipajul deplasat la faţa locului a găsit copilul conştient dar cu un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară. Fetiţa se afla în izolare cu mama, amândouă fiind confirmate cu boala COVID-19.

A fost transportată la spitalul din Huși. S-a solicitat elicopter pentru a fi transportată la Spitalul «Sfânta Maria» Iaşi”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Copilul a fost preluat de SMURD

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI la aterizarea, respectiv decolarea. elicopterului SMURD Iași care, a preluat o fetiță în vârstă de opt ani diagnosticată cu politraumatisme în urma unei căderi de la înălțime. Victima a fost transportată de ambulanța aparținând SAJ Vaslui”, mai informează autoritățile.

Primele verificări arată că mama victimei se afla într-o altă cameră la momentul producerii accidentului teribil. Fetița se afla în camera ei și se juca, scrie Gândul.ro. 

Citește și: Reacția oficială a DSP, în cazul femeii de 73 de ani care a murit, în aceeași zi în care se vaccinase anti-COVID

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *