Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Povestea Dariei Radionova, spusă chiar de ea. Cum a devenit faimoasă + Ce mesaj surprinzător îi transmite Biancăi Drăgușanu. “A spus multe lucruri rele despre mine”

Viitoarea soție a lui Alex Bodi continuă destăinuirile, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. După ce a povestit despre cererea în căsătorie, Daria Radionova a dezvăluit detalii neștiute despre drumul spre succes pe care l-a urmat după ce a plecat din Moldova în Anglia, la vârsta de 15 ani. Sexoasa șatenă a avut și un mesaj surprinzător pentru Bianca Drăgușanu.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, viitoare soție a lui Alex Bodi, Daria Radionova, a făcut destăinuiri uimitoare. Sexoasa șatenă a vorbit deschis despre modul în care a cunoscut celebritatea. Daria a venit cu detalii neștiute legate de povestea Mercedesului acoperit cu un milion de cristale Swarovski, care a făcut-o celebră peste noapte în întreaga lume, nu doar în Regatul Unit.

„Am fost mereu un om diferit”

”Tot timpul mi-am dorit ca viața mea să fie privată și nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine. M-am născut în Moldova, dar am părăsit-o la vârsta de 15 ani. (VEZI ȘI: CE FACE ALEX BODI ÎN LIPSA DARIEI, PLECATĂ ACASĂ, LA LONDRA, CU AFACERI)

Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie. Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine.

Am fost mereu un om diferit, am propriul meu mod de gândire și de a face lucrurile. Îmi stabilesc țintele și obiectivele și găsesc o modalitate de a le atinge”, ne-a spus Daria.

Daria Radionova, sexy-iubita lui Alex Bodi

”Acel Mercedes mi-a adus faima”

”Când părinții mei mi-au dăruit un Mercedes de ziua mea, am decis să-l fac unic și să-l acoper cu un milion de cristale Swarovski. Când mașina a fost gata și am scos-o pe stradă, am primit o atenție nebună. Toată lumea a fost șocată și interesată de mașină și de mine, cine sunt și așa mai departe.

S-a întâmplat în urmă cu șase ani. Acel Mercedes mi-a adus faima. Jurnaliști veneau din multe țări pentru a vedea mașina și pentru a mă intervieva. Am decis să folosesc această faimă într-un mod corect și profitabil. Mi-am creat propria linie de îmbrăcăminte. (NU RATA: DARIA RADIONOVA, DESPRE GREUTĂȚILE PRIN CARE TRECE ALEX BODI: „A FOST FOARTE DUREROS PENTRU MINE SĂ VĂD TOATE LUCRURILE ASTEA”)

Într-o săptămână, am vândut întreaga colecție online. Apoi am făcut mai multe jachete. Am deschis un mic magazin. Am avut, de asemenea, un mare succes. Prin urmare, mi-am deschis propriul magazin cu 3 etaje. Mi-am extins afacerea și am făcut și jachete pentru bărbați și copii. În acest moment am și un salon de înfrumusețare. A fost întotdeauna visul meu să am unul.

Unde totul este ca într-un basm și în care fetele se pot simți ca niște adevărate regine. Am creat salonul de înfrumusețare «Royale Dolls Beauty». Nimeni, în afară de părinții mei, nu m-a ajutat în această viață. Nu am nevoie de ajutor, dar aș dori să clarific acest lucru. Mulți oameni presupun lucruri diferite. Am realizat multe, iar părinții mei sunt mândri de mine. Asta contează. Nu trebuie să strig cu voce tare și să dovedesc nimic nimănui.

Știu că parcursul meu nu a fost deloc ușor și nu pot decât să le fiu recunoscătoare părinților pentru persoana care m-au făcut să fiu”, a mai povestit Daria Radionova, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mercedesul care a ”propulsat-o” pe Daria în lumina reflectoarelor

”A spus multe lucruri rele despre mine”

Întrebată de reporterii CANCAN.RO dacă are un mesaj de transmis ”rivalei” sale, Bianca Drăgușanu, viitoarea soție a lui Alex Bodi ne-a răspuns sec: ”Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”.

Daria Radionova, dezvăluiri savuroase despre relația cu Alex Bodi

Alex Bodi și Daria Radionova își duc relația la ”nivelul următor”

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui.

Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile. De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a mai declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *