Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doliu in televiziune. S-a stins din viata legendarul moderator

Doliu in televiziune. Larry King, cunoscutul moderator american de televiziune, a decedat dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19, la varsta de 87 de ani, noteaza BBC.

Larry King, gigant al televiziunilor din SUA a obtinut faima mondiala pentru interviurile cu lideri politici si celebritati.

King a realizat aproximativ 50.000 de interviuri in cariera sa de sase decenii, care a inclus 25 de ani ca gazda a popularului talk show CNN Larry King Live.

El a murit la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, potrivit Ora TV.

La inceputul acestei luni, a fost tratat in spital pentru Covid-19, spune presa americana.

Gazda show-ului, renumit pentru aparatele dentare si manecile suflecate, s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate in ultimii ani, inclusiv atacuri de cord.

King a fost casatorit de opt ori si a avut cinci copii. Doi dintre ei au murit anul trecut la cateva saptamani unul de altul – fiica Chaia a murit de cancer pulmonar si fiul Andy de un atac de cord.

“Timp de 63 de ani si pe platformele de radio, televiziune si mass-media digitale, mii de interviuri, premii si recunostinte la nivel mondial ale lui Larry stau ca o dovada a talentului sau unic si durabil”, a spus Ora Tv intr-o declaratie.

Nascut Lawrence Harvey Zeiger in Brooklyn, New York, in 1933, King a devenit faimos in anii 1970 cu programul sau de radio The Larry King Show, din reteaua comerciala Mutual Broadcasting System.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *