Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Claudia Pătrășcanu, gest excepțional făcut față de Gabi Bădălău chiar de ziua fiului lor cel mic! Unii au crezut că nu văd bine când au dat peste postarea artistei

Astăzi, de Ziua Unirii Principatelor Române, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își sărbătoresc fiul cel mic! Nicolas Mihail împlinește patru anișori, iar mama lui celebră i-a organizat o petrecere surpriză împreună cu părinții ei. Deși i-a interzis fostului partener să vină la party-ul sărbătoritului, astăzi, cântăreața a făcut un gest excepțional față de acesta. Câțiva dintre internauți au crezut că nu văd bine când au dat peste postarea artistei…

Claudia Pătrășcanu, gest excepțional făcut față de Gabi Bădălău chiar de ziua lui Nicolas

În vârstă de 42 de ani, Claudia Pătrășcanu a publicat astăzi 10 poze de album în care apare micul ei prinț și i-a transmis o urare copleșitoare pe Instagram.

“#mylove #myson#myboy #happybirthday #4yearsNicolas (n.r.: #IubireaMea #FiulMeu #BăiatulMeu #LaMulțiAni #Nicolas4ani). Nicolas este copilul special ,copilul care râde mereu, drăgăstos și pupăcios, este cel mai bun copil, frate și prieten! Sunt binecuvântată cu doi băieti sănătoși! Love you, Nicolasul meu! La mulți ani!”, a scris cântăreața pe contul său de Instagram.

Cei care au ajuns la fotografia cu numărul șapte au fost uimiți; după cum puteți observa în imaginea de mai jos, Claudia Pătrășcanu a ales să posteze și o poză veche cu tatăl băieților ei, Gabi Bădălău. Având în vedere că cei doi sunt într-un război total atât în procesul de divorț, cât și în cel pentru custodia pentru Nicolas și Gabriel, decizia sa de azi a dat naștere mai multor întrebări.

Nu rata: Noi detalii picante legate de divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: “Știam că o iubește pe alta”

Vă reamintim că artista a făcut împreună cu avocatele sale o cerere prin care i-a cerut judecătoarei ca afaceristul să nu vină la petrecerea lui Nicolas, pe motiv că a intrat în contact cu o persoană care este infectată cu virusul SARS-CoV-2. După ce a părăsit Bucureştiul, Claudia Pătrășcanu a ales să se mute cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău în casa pe care o deține în Agigea.

Vezi și: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după începerea procesului de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Blonda aruncă “bomba”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *