Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce au lăsat în urma lor turiștii pe pârtia Kalinderu: ”Era mai bine să-i trimitem în pădure!”

Turiștii de pe pârtia Kalinderu și-au făcut de cap și nu au mai ținut cont de bunele maniere! Administratorii domeniului schiabil din Buşteni au rămas mască atunci când au văzut ce a rămas în urma celor care s-au distrat în weekend.

Spre execmplu, toaleta rezervată turiştilor care urcă la cota 1300 pentru pârtia de sanie a fost distrusă în cursul zile de vineri, 22 ianuarie. Și nu a fost totul. Astfel, administratorii domeniului Kalinderu din Buşteni au transmis un mesaj pe pagina de Facebook, însoţit de imaginile dezastrului lăsat în urmă de un turist, scrie adevărul.ro. ”Oare suntem în 2021? Te gândeşti să oferi servicii complete în vârf de munte, eforturile să creezi toalete aici sunt destul de mari! Și ce să vezi? Ajung niște “oameni“,  că dacă le spunem animale e mult prea mult şi fac dezastru!!! Era mai bine să-i trimitem la pădure!! Vă rugăm din suflet, nu mai veniţi la munte, staţi acasă la voi!!! Nu avem nevoie de astfel de “turişti“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a domeniului Kalinderu. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, VACANȚĂ DE POVESTE LA MUNTE CU GABI BĂDĂLĂU ȘI GAȘCA DE PRIETENI: “BINECUVÂNTATĂ”. ALĂTURI ÎI ESTE FOSTA SOȚIE A LUI ALEX BODI ȘI FETIȚA CEA MICĂ | FOTO)

Ce au lăsat în urma lor turiștii pe pârtia Kalinderu: ”Era mai bine să-i trimitem în pădure!”

Romeo Drilea, administratorul domeniului schiabil din Buşteni, spune că s-a mai confruntat cu astfel de situații. ”Se pare că nu iubesc muntele, altfel nu-mi explic”, a spus Drilea.

Şi la Sinaia, administratorii serviciului de transport pe cablu au remarcat aceeaşi lipsă de educaţie din partea unor turişti certaţi cu bunul simţ. În gondolele care urcă de la cota 1400 la 2000 nu de puţine ori sunt găsite ambalaje şi resturi de mâncare aruncate pe jos.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *