Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Drăgușanu reacționează după ce Daria Radionova a vorbit despre ea ”Îmi este milă de ea”

Bianca Drăgușanu a reacționat nervos după ce Daria Radionova a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre ea. Blondina taie și fulgeră la adresa actualei iubite a lui Alex Bodi.

Ofensată de mărturiile rusoaicei, Bianca Drăgușanu a făcut declarații pe marginea subiectului, deschizând un război cu fostul soț și actuala sa iubită.

„În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine, că să se scrie despre ele.

Ce părere să am despre o femeie care a fost amantă fostului meu soț din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană, care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an, să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi.

Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei, ar fi fost bine să tacă, nu să se agaţe ca o lipitoare de numele meu, ca să apară la TV sau în ziare. Eu sunt Bianca Drăgușanu, am peste 14 ani de carieră și proiecte TV.

Şi asta datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu-mi doresc asocierea cu nişte personaje cu care nu am tagențe”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

Declarația Dariei Radinonova pentru CANCAN.RO

„Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”, a menționat Daria Radionova în exclusivitate.

Alex Bodi și Daria Radionova își duc relația la ”nivelul următor”

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui.

Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile. De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a mai declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *