Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A divorțat milionarul care a încercat să își înece soția în jacuzzi. Ce au constatat magistrații

A fost o vară de coșmar pentru Irina Popescu, fosta iubită a lui Costi Ioniță! Femeia ar fi fost supusă unor orori chiar de către de soțul ei, afaceristul Mihai Bizu, în camera unui hotel din Mamaia, unde cei doi programaseră, de fapt, o vacanță. Cazul a ajuns în instanță, Irina cerând desfacerea căsătoriei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile procesului.

Irina Popescu a trăit clipe de coșmar în luna august a anului trecut, atunci când chiar soțul ei, Mihai Bizu, ar fi vrut s-o înece în jacuzzi, la Mamaia, unde cei doi se aflau în vacanță. Și asta nu-i totul, dar femeia a scăpat și s-a dus la Poliție, depunând o plângere în care a notat absolut toate agresiunile la care fusese supusă. Apoi, avea să ceară divorțul de cel căruia îi jurase credință până la moarte, dar care avea să-și bată joc de ea.

„Dispune desfacerea căsătoriei părţilor, prin acord”

Repede s-au mișcat magistrații în acez caz mediatizat și care a șocat România. Au luat decizia firească, iar CANCAN.RO are detaliile. ”Admite cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost modificată. Dispune desfacerea căsătoriei părţilor, prin acord. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 21.01.2021”, este soluția data de Judecătoria Sectorului 4. (VEZI AICI: CUM ERA SĂ SCAPE DE AREST MILIONARUL CARE A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ÎNECE SOȚIA ÎN JACUZZI)

Irina Popescu și Mihai Bizu au divorțat, după scenele violente trăite de femeie la Mamaia, anul trecut

Teroare la Mamaia: Filmul uluitoarelor evenimente

Împotriva lui Mihai Bizu a fost emis un ordin de protecție, la scurt timp după incidentul de pe litoral. Milionarul trebuia să păstreze o distanță de cel puțin 100 de metri față de Irina, de acum fosta soție, care nu va uita prea curând clipele de teroare de la Mamaia. Atunci, ar fi fost supusă la perversiuni sexuale de către soț, iar apoi acesta ar fi încercat să o înece în jacuzzi.

Surse judiciare dezvăluiau, la acea oră, pentru Gândul, că lucrurile au luat o întorsătură cât se poate de șocantă. Cei doi ar fi băut la Nuba, apoi au mers să petreacă alături un prieten, la o vilă. Din senin, între Mihai Bizu și Irina ar fi izbucnit un conflict, iar el ar fi dat-o cu capul de marginea unui jacuzzi, în care tânăra se afla. Imediat după aceea, bărbatul ar fi încercat să o înece pe soția lui, care ar fi fost salvată, pe moment, de intervenția prietenului lor. Victima, care striga că soțul o omoară, a reușit să scape și a fugit. (NU RATA: CE PROBE AU CÂNTĂRIT GREU ÎN ARESTAREA MILIONARULUI CARE A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ÎNECE SOȚIA)

Ororile, povestite la Poliție

Pentru că două tinere, care erau cazate și ele la vilă, au sunat la 112, un echipaj de poliție a ajuns la adresa respectivă. Irina plecase când a sosit Poliția, dar a revenit pentru că își uitase geanta. Când polițiștii au întrebat-o ce s-a întâmplat, le-ar fi spus că a fost doar o ceartă conjugală, potrivit surselor noastre. Iar pe seară, milionarul și consoarta lui au revenit la Hotelul Nyota, acolo unde erau cazați.

În timpul nopții, femeia ar fi fost violată de soțul ei, dar a rămas în cameră până dimineață, când a luat un taxi și a venit în București. Odată ajunsă în Capitală, Irina a mers direct la Secția 15 de Poliție, unde a depus o plângere. Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi povestit că ar fi fost sodomizată de soțul ei. După ce au constatat că ar putea fi vorba și despre o tentativă de omor, judiciariștii care au înregistrat plângerea femeii au anunțat Serviciul Omoruri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *