Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

S-a pronunțat primul divorț al anului în showbiz. „Prințesa telenovelelor” a rupt oficial mariajul început în 2014

Disputa din familia uneia dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de la Acasă TV și Antena 1 se pare că a ajuns la final. După mai bine de un an în care s-a luptat cu fostul partener în instanță, Ioana Picoș a obținut desfacerea actului de căsătorie și astfel a ”bifat” primul divorț din showbiz-ul românesc pe anul 2021. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de controversa care a zguduit familia Ioanei Picoș, îndrăgita actriță pe care o ştiţi din seriale precum “La Bloc”, “Iubire şi onoare” şi “Narcisa: Iubiri nelegiuite”.

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat cu privire la acțiunea de desfacere a actului de căsătorie, pe care actrița a înaintat-o în instanță în toamna anului 2019.

Căsătoria, desfăcută din culpa comună a soților

Procesul, care s-a arătat a fi unul ”complicat”, presărat cu mai multe momente controversate între cei doi foști parteneri, a ajuns la final. Judecătorii au admis în parte cererea formulată de actriță și au dispus desfacerea actului de căsătorie, pe care Ioana și Mihai l-au semnat în toamna anului 2014.

În urma divorțului, actrița a ales să revină la numele purtat anterior de căsătorie, acela de Picoș. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚ CU SCÂNTEI ÎNTRE CELEBRA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE ȘI SOȚUL PREOT. A FILMAT-O CU IUBITUL ÎN FAȚA BISERICII ȘI…)

”Admite în parte cererea principală formulată de reclamanta PICOŞ FĂGĂDARU IOANA ALEXANDRA în contradictoriu cu pârâtul FĂGĂDARU MIHAI VALENTIN. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâtul – reclamant FĂGĂDARU MIHAI VALENTIN în contradictoriu cu reclamanta – pârâtă PICOŞ FĂGĂDARU IOANA ALEXANDRA.

Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părţi la data de 18.09.2014 şi înregistrate sub nr.1032 din 18.09.2014 la Primăria Sectorului 1 Bucureşti, din culpa comună a soţilor. După rămânerea definitivă a hotărârii de divorţ, reclamanta pârâtă revine la numele purtat anterior căsătoriei, acela de PICOŞ”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 al Capitalei.

Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au divorțat oficial

„Exercitarea în comun a autorității părintești”

Cum, în urma relației de dragoste dintre cei doi foști parteneri, Ioana Picoș și preotul-aspirant Mihai Făgădaru, au rezultat doi gemeni, magistrații s-au pronunțat și cu privire la domiciliul acestora și la exercitarea drepturilor părințești.

Cu toate că, în urma deciziei judecătorești, domiciliul minorilor a fost stabilit la locuința mamei, cei doi părinți își vor executa în mod egal atribuțiile părințești. Mai mult decât atât, Mihai Făgădaru a fost obligat de instanță să-i plătească lunar o pensie de întreținere fostei partenere, în cuantum de 1/3 din veniturile lunare. (NU RATA: ȘOC ÎN SHOWBIZ! CUNOSCUTA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE A CERUT DIVORȚUL LA JUDECĂTORIE!)

”Dispune exercitarea în comun a autorității părintești cu privire la minori. Obligă pârâtul-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă, în interesul minorilor PICOŞ FĂGĂDARU IOAN şi PICOŞ FĂGĂDARU SAVA, a pensiei de întreţinere în cuantum lunar de 1/3 din veniturile nete lunare, de la data introducerii acţiunii, 30.09.2019, şi până la majoratul minorilor”, se mai arată în decizia judecătorilor.

Ioana Picoș este o actriță de succes

Ioana Picoș, mamă de gemeni

În urmă cu aproximativ patru ani, actriţa Ioana Picoş (33 de ani) a devenit mamă pentru prima oară. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei superbi, Ioan şi Sava.

Vedeta îşi dorea enorm o familie, iar acest lucru s-ar fi întâmplat când se aştepta mai puţin. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție. (VEZI AICI: ”PRINȚESICA TELENOVELELOR” DIN ROMÂNIA S-A ZBENGUIT SINGURICĂ ÎN MARE)

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș, pentru o publicație din România.

Cei doi s-au căsătorit civil la 18 septembrie 2014, iar nunta religioasă au făcut-o trei zile mai târziu, la 21 septembrie. Mihai, soțul artistei, a fost cadru medical 13 ani, dar în prezent are propria afacere, un ONG care care se ocupă cu îngrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *