Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iulia Albu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu. De la ce a pornit totul. „Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie”

Adelina Pestrițu a fost invitată în cadrul emisunii „La Măruță”, unde a fost provocată să descrie anumite persoane publice într-un singur cuvânt. Printre acestea s-a aflat și Iulia Albu, care i-a dat imediat replica vedetei, printr-un mesaj dur.

Adelina a spus despre Antonia că este superbă, Cristina Ich care ar fi charismatică în viziunea ei, iar pe Valentina Pelinel a numit-o șarmantă.

Spre final, a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu. După ce a imitat o găină a spus că: „deși este frumoasă, poate fi „uneori răutăcioasă’.

Deranjată de afirmațiile Adelinei, Iulia Albu a transmis un mesaj, potrivit VIVA

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet.

Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este.

Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020′, a transmis Iulia Albu, vizibil iritată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *