Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ianis Hagi este din nou vedetă în Rangers. Jucătorul român a atins o performanță uluitoare în Scoția, după meciul cu Ross County

Ianis Hagi este din nou eroul scoțienilor. Fotbalistul român a devenit MVP la Glasgow Rangers după meciul pe care echipa sa l-a câștigat contra celor de la Ross County, unde dat o pasă decisivă la unul dintre cele goluri cinci înscrise.

Grație acestei reușite personale, Ianis Hagi, care este antrenat de Steven Gerrard, a devenit cel mai bun pasator din prima ligă scoţiană. Dintr-o simplă rezervă, fiul „Regelui” a ajuns să dovedească, la 22 de ani, că este o valoare.

Golul de 4-0 a venit din pasa lui Ianis Hagi (a jucat tot meciul). Românul este lider solitar în topul celor mai buni pasatori din Scottish Premier League, cu 9 pase decisive în 21 de meciuri.

În plus, în acest sezon, Ianis Hagi mai are două pase de gol date în preliminariile Ligii Europa. La această „salbă” de reușite se adaugă și cele patru goluri (trei în campionat, unul în Liga Europa).

Citește și: Prin ce trece Yulia Putintseva, la Australian Open. Blocată într-o cameră plină de șoareci, fără posibilitatea de a deschide fereastra, jucătoarea este la capătul răbdărilor. VIDEO

Ce notă a primit

Pentru evoluția din partida cu Ross County, Ianis Hagi a fost notat de scoțienii de la Glasgow Times cu opt, cea mai mare notă de la Rangers, aceeași primită de coechipierii Connor Goldson, Filip Helander, Ryan Kent și Ryan Jack.

„Ianis Hagi continuă să își cimenteze locul în echipa de start a lui Rangers. A muncit mult, o prestație bună”, au scris scoțienii despre jocul lui Ianis Hagi din meciul cu Ross County.

Golul care s-a născut din pasa lui Ianis Hagi 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *