Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul iubit al Otiliei Bilionera a scăpat de arest. Franco Kalu și-a făcut apariția alături de „frații” lui

 

Ex-iubitul Otiliei Bilionera a scăpat de pușcărie. Franco Kalu a ieșit de la „mititica”, după ce a fost acuzat de tentativă de omor și de tulburarea ordinii și liniștii publice. Celebrul interlop a sărbătorit „victoria” cu câteva „zone ” prin oraș, la volanul bolidului de lux, alături de „frații” lui. 

Gabriel Francisco Pascu, zis și Franco Kalu, a postat primele imagini cu el, după ce a ieșit din închisoare. „M-am născut fenomenal, să n-am niciun adversar”, sunt versurile care au răsunat la maximum în bolidul de lux pe care-l conduce Franco Kalu. Acesta a fost modul prin care fostul iubit al Otiliei Bilionera și-a anunțat întoarcerea la viața bună. Celebrul interlop transmite mesaje după mesaje tuturor celor care l-au supărat, inclusiv Poliței Române, prin intermediul versurilor pe care le ascultă.

 

Ex-iubitul Bilionerei a fugit din țară după ce a fost acuzat de tentativă de omor

Franco Kalu, ex-iubitul Otiliei Bilionera, a fugit din țară la scurt timp după ce a fost acuzat de tentativă de omor. Alături de Giani Hingheru, un alt cunoscut interlop, Franco a fost trimis în judecată, iar magistrații au decis ca el să fie arestat preventiv. Scăparea și-a găsit-o în Nicaragua, când a văzut că se îngroașă gluma și poate primi ani grei de pușcărie. De acolo, a făcut cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar pe cauțiune.

CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA A DISPĂRUT DUPĂ TENTATIVA DE OMOR DE LA AMBASADA CHINEI

Franco Kalu, pe numele adevărat Gabriel Francisco Pascu, alături de Giani Hingheru, îl înjunghia de mai multe ori, în urmă cu aproximativ doi ani și jumătate, pe Răzvan Lucan, zis Românu, chiar în fața ambasadei Chinei. A fost o răfuială în lumea interlopă, iar totul ar fi plecat de la soția lui Lucan, care ar fi avut, cu doar câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu un membru al clanului din care face parte Kalu. După ce l-au ”mătrășit” pe  rival, cei doi, Francu și Giani au dispărut fără urmă. Au fost acuzați de tentativă de omor și de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind dați în urmărire generală. Franco nu a mai fost de găsit!

Nicaragua a fost destinația pe care a ales-o pentru a scăpa de brațul legii. Dar nu a avut scăpare nici acolo. A fost arestat, iar autoritățile din România au demarat procedurile de extrădare. Într-o ultimă tentativă de a nu ajunge imediat după gratii, Gabriel Francisco Pascu și-a pus avocații la muncă, iar aceștia au cerut înlocuirea măsurii arestării preventive cu aceea a controlului judiciar pe cauțiune. Au eșuat!

”În baza art. 242 alin. 2 Cod pr.pen. respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul PASCU FRANCISCO GABRIEL, date, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «tentativă de omor», faptă prev. de art. 32 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal şi «tulburarea ordinii şi liniştii publice», faptă prev. de art. 371 Cod penal, cu aplic. art. 38 alin. 2 Cod penal. În baza art. 275 alin. 2 Cod pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”, este decizia pe care au luat-o magistrații.

Ex-ul Otiliei Bilionera, scandal în fața ambasadei Chinei

Scene de violență s-au petrecut  în fața ambasadei Chinei, dimineața, la ora 4, în martie, 2018. Franco Kalu și Giani Hingheru îl înjunghiau, de mai multe ori, pe „fratele” lui Puya, Răzvan Lucan, zis Românu’. Ultimul intrase în conflict cu membrii clanului din care face parte Kalu, din Sectorul 1, după un incident în trafic. Hingheru a fost prins la scurt timp, în timp ce Franco Kalu s-a ascuns bine, apoi a părăsit țara.

VEZI ȘI PRIMELE IMAGINI CU OTILIA BILIONERA & SOȚUL. CUM S-AU DISTRAT ALĂTURI DE OTNIELA ȘI…

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *