Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii neștiute din viața lui Musty de la „Survivor România 2021”. Kamara, fratele Faimosului, spune totul. „Are trei copii cu trei femei diferite”

Musty este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România 2021”. Are 39 de ani, este fratele celebrului artist Kamara și face parte din echipa Faimoșilor, aflați în Republica Dominicană.

Kamara este mai mare cu 5 ani decât Musty de la Survivor România 2021. Cei doi au o relație specială, iar acum, interpretul face publice detalii mai puțin știute din viața fratelui său.

„Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica.

Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de Instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet.

Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil.

Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-X Factor, dar nu e adevărat. Au un băiat împreună, însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an.

Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a spus Kamara, potrivit Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *