Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Daria Radionova se destăinuie în premieră. Cum a cerut-o Alex Bodi de soție și când va fi făcut anunțul oficial al căsătoriei + Cum le distrează sexy-șatena pe fiicele iubitului

Daria Radionova a făcut destăinuiri emoționante legate de relația pe care o are cu afaceristul din Mediaș. Iubita din Londra a lui Alex Bodi rupe tăcerea. Sexoasa șatenă a vorbit deschis despre cererea în căsătorie pe care a primit-o din partea ”fostului” Biancăi Drăgușanu. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații de ultimă oră.

La scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu fosta prezentatoare TV, Alex Bodi și-a găsit liniștea sufletească în brațele Dariei Radionova. Chiar dacă nu sunt de mult timp împreună, afaceristul din Mediaș și sexoasa de la Londra au avut parte de momente plăcute, dar și mai puțin plăcute, care se pare că i-au unit mult mai tare, iar cei doi par hotărâți să își ducă relația la ”nivelul următor”.

Iubita lui Alex Bodi s-a destăinuit, în premieră, pentru CANCAN.RO. Daria Radionova a dezvăluit că a fost deja cerută de soție, iar marele anunț urmează să fie făcut cât de curând. Mai precis, imediat după ce vor fi lămurite problemele legale ale fostului soț al Biancăi Drăgușanu.
Sexy-șatena ne-a mai povestit și că iubitul ei a prezentat-o familiei cu mult timp în urmă.

„Da, Alex m-a cerut”

În plus, Daria ne-a dat detalii despre momentele emoționante în care a fost alături de părinții și de sora lui Alex Bodi, când acesta a fost arestat. De asemenea, frumoasa șatenă vorbește pe larg și despre relația pe care o are cu cele două fiice ale iubitului ei. (VEZI ȘI: DARIA RADIONOVA, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU ALEX BODI DE CRĂCIUN. CE MESAJ CU TÂLC A POSTAT ULTERIOR)

Daria Radionova, dezvăluri savuroase despre relația cu Alex Bodi

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile.

De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Daria Radionova, sexy-iubita lui Alex Bodi

Alex Bodi: „Nu ai cum să nu o iubești”

Nici sentimentele lui Alex Bodi pentru Daria nu sunt de neglijat. Afaceristul este fericit alături de ea și simte că a găsit tot ceea ce avea nevoie de la o parteneră. Daria este o femeie puternică, independentă din punct de vedere financiar și, cel mai important, nu l-a părăsit atunci când i-a fost cel mai greu. (NU RATA: DARIA RADIONOVA, SURPRIZE PENTRU ALEX BODI ÎN MIEZ DE NOAPTE, DUPĂ CE A SCHIMBAT CELULA CU VILA LUXOASĂ DIN VOLUNTARI: “TU ÎMI APARȚII, / IAR EU ÎȚI APARȚIN” | FOTO)

„Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile.

Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva”, mărturisea Alex Bodi, în urmă cu ceva timp.

Daria Radionova, senzație pe străzile Londrei!

Daria Radionova a reușit să-i impresioneze pe britanici prin expunerea unui mod de viață extrem de luxos. În urmă cu ceva timp, tânăra a etalat în capitala britanică un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce acoperit cu cristale Swarovski negre. Potrivit tinerei, care provine dintr-o familie foarte înstărită, automobilul a fost decorat cu un milion de cristale, aplicate manual în decurs de 700 de ore. Conform unor site-uri de specialitate, prețul modelului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce se ridică de la 315.078 lire sterline sau 364.821 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *