Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Daniel Pavel de la „Survivor România 2021”, mesaj tranșant pentru concurenți „Dacă se mai întâmplă, veți fi sancționați”

„Survivor România 2021” a continuat joi seara, 21 ianuarie, cu o nouă ediție, în care concurenții au avut parte de numeroase provocări, nervi întinși la maximum și încălcări de regulament. La un moment dat, prezentatorul Survivor, Daniel Pavel, a avut un mesaj tranșant pentru Faimoși și Războinici, după ce aceștia au încălcat regulamentul.

Concurenții au încălcat regulamentul în ediția de vineri seara, 21 ianuarie, făcând un gest fără precedent atunci când au văzut pentru ce preparat trebuie să lupte pe teren.

Când prezentatorul tv le-a arătat pastele, concurenții s-au năpustit asupra vasului fără să țină cont că încalcă un regulament.

Atât Faimoșii, cât și Războinicii au fost avertizați. În cazul în care mai fac acest gest, vor fi aspru sancționați. „La Survivor nu sunt permise astfel de gesturi. Dacă se mai întâmplă, veți fi sancționați”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *