Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfatul astrologului pentru vineri, 22 ianuarie 2021. Orice fapta buna va fi recompensata in functie de meritele sale.

Sfatul astrologului pentru 22 ianuarie 2021. Ziua este favorabila pentru lucrul la proiecte profesionale de orice complexitate – sunt literalmente sortite succesului, scrie noutati.info.

Timpul este potrivit si pentru tranzactii financiare de orice complexitate, inclusiv caritate – acestea vor aduce nu numai satisfactie morala, ci si, important, un profit solid in viitor – orice fapta buna va fi recompensata in functie de meritele sale.

Berbec (21.03 – 20.04)

Este recomandabil sa adaugati ziua actuala la sfarsitul saptamanii urmatoare si sa va dedicati odihnei, altfel saptamana viitoare o sa fiti epuizat.

Taur (21.04 – 21.05)

Fiind intr-o stare de irascibilitate care va va coplesi chiar de dimineata, este important sa va cantariti fiecare cuvant, altfel va fi usor sa jigniti pe cineva apropiat.

Sfatul astrologului pentru vineri, 22 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

In ciuda faptului ca veti avea suficienta energie in aceasta zi, trebuie sa o cheltuiti cu usurinta, astfel incat sa dureze mult timp: daca va aruncati toate fortele dintr-o data, nu veti putea face nici macar jumatate din ceea ce a fost planificat.

Rac (22.06 – 22.07)

Schimbarile, atat personale, cat si profesionale, sunt mai bine evitate astazi: nu trebuie sa va schimbati locul de munca si sa va impartasiti problemele cu cineva drag – nu ar trebui sa va asteptati la noroc din aceste actiuni.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu este de dorit sa va supraincarcati cu munca, chiar daca autoritatile va preseaza: problemele de sanatate care pot aparea ca urmare va vor face o persoana cu handicap pentru o lunga perioada de timp.

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *