Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Prin ce trece Yulia Putintseva, la Australian Open. Blocată într-o cameră plină de șoareci, fără posibilitatea de a deschide fereastra, jucătoarea este la capătul răbdărilor. VIDEO

Peste 70 de jucători şi membri ai anturajelor lor sunt în carantină strictă pentru 14 zile şi nu se pot antrena înainte de Australian Open 2021, pentru că în cursele charter care i-au dus la Melbourne s-au depistat cazuri pozitive de COVID-19.

Dintre aceștia, Yulia Putintseva, numărul 28 WTA, este una dintre cele mai ghinioniste. Jucătorea din Kazahstan s-a plâns că nu poate dormi din cauza şoarecilor care umblă prin cameră.

Ea s-a mutat la începutul săptămânii, dar şi noua cameră este infestată, conform clipului video postat pe Twitter, în care se vedea un rozător care sare din spatele unui dulap.

A cerut din nou relocarea, dar personalul hotelului nu a fost prea impresionat și i-a refuzat oferta. În plus, Putintseva s-a plâns apoi pe Instagram că nu poate deschide fereastra de la camera ei, pentru a o aerisi.

 

 

Nemulțumirile de la Australian Open 2021

Mai mulţi jucători s-au plâns de condiţiile oferite de organizatorii Australian Open, atrăgându-şi critici aspre ale australienilor, în contextul în care mii de cetăţeni ai acestei naţiuni au rămas blocaţi în străinătate din cauza restricţiilor de călătorie. Craig Tiley, directorul Australian Open, a declarat marţi că majoritatea jucătorilor susţin respectarea protocoalelor stricte, scrie Digisport.

Citește și: Detalii incredibile din carantina de la Australian Open. „Blocată” în hotel, iubita lui Bernard Tomic se plânge că nu are cine să o spele pe cap. FOTO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *