Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Like Creața de la Chefi la Cuțite a dezvăluit când naște: “Vine pe lume mai devreme, dar tot în termen” + primele ecografii cu fetița

Astăzi a fost o zi cu emoții puternice pentru Like Creața, una dintre fostele concurente de la “Chefi la cuțite”! Însărcinată în ultimul trimestru, ea a avut control la medicul care a monitorizat-o în toată perioada de când a aflat că va deveni mamă. Fericită pentru veștile primite în cabinetul specialistului, vlogerița a dezvăluit când va fi marele eveniment și a precizat că, deși nașterea fetiței va fi mai devreme, aceasta va avea loc însă tot în termen. Mai mult, ea a publicat primele ecografii cu prințesa pe care o poartă în pântece.

Like Creața va naște peste o lună

Like Creața a mărturisit că intuiește că va deveni mamă spre finalul lunii viitoare și este extrem de nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată fetița în brațe. Ea a urcat pe Instagram Stories un video în care apar câteva imagini surprinse în timpul ecografiei, iar pe Facebook a publicat două poze de colecție. Viitoarea mămică și-a provocat apropiații și fanii să analizeze fotografiile și să spună dacă fetița seamănă cu ea sau moștenește mai multe trăsături de la tatăl său.

“O vedeți?! Este a mea:) Azi, am fost la control și am aflat că cea mică se pregătește să vină pe lume, nu la 40 de săptămâni, ci puțin mai devreme, dar tot in termen. Nu stiu exact data, având în vedere că vreau să nasc natural, dar, simt că pe 22 februarie o să o țin în brațe. Hai că m-am emoționat iar. Vă las:) Pupici și un weekend superb să aveți! Chiar, semănăm?! :)”, a scris îndrăgita vlogeriță când a publicat pe Facebook cele două poze din colajul de mai jos.

Like Creața, fostă concurentă la “Chefi la Cuțite”, bănuiește că prințesa ei se va naște pe 22 februarie © Facebook

Nu rata: Like Creața a împodobit bradul cu micuța ei care se află în pântece: “Primul ei ornament!” | GALERIE FOTO

“Da, semănați, se vede că seamănă și la nas. Felicitări, să fiți sănătoase și naștere ușoară”, “La cum arată burtica ta … eu cred că nu prinzi 10-15 februarie. Pui pin la comentariul meu și dai un cico apoi”, “Fetele vin mai devreme un pic. A mea trebuia pe 27 noiembrie să vină și a venit pe 25”,“Fetița mea este născută pe 21 februarie. Felicitări și să ai o naștere ușoară și o recuperare rapidă, multă sănătate!!!”, “Naștere ușoară și felicitări pentru alegerea de a naște natural! Să te bucuri de fetiță! Este fantastic sa fii mămică!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *