Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

De ce i-au confiscat polițiștii armele moștenitorului imperiului Micula

Victoraș Micula este unul dintre personajele cu mult „lipici” la lumea mondenă. A început cu năzbâtii, dar nu precum un adolescent de rând, asta pentru că statutul de ”prințișor” i-a dat aripi! Moștenitorul „Frutti Fresh” a crescut, dar nu se lasă de ”giumbușlucuri” cu una cu două, ba le face la o altă scară acum. Iar pentru că a tras ”neautorizat”, au apărut problemele. Mai multe arme i s-au confircat, iar el cere restituirea a două dintre ele, neletale, pentru că are nevoie să se apere. Așa zice Victoraș! CANCAN.RO vă prezintă detaliile din procesul în care este implicat fiul unuia dintre cei mai mari afaceriști din România.

Victoraș Micula, fiul afaceristului bihorean Viorel Micula, a intrat de câteva ori în conflict cu oamenii legii, după ce ar fi folosit arme de foc în locuri interzise, iar în alte situații, fără autorizație. A tras cu mitraliera în Oradea, a mers la curse de mașini, a fost prins de polițiști și amendat pentru încălcarea Ordonanțelor. Tânărul a plătit, dar acum și-a cerut înapoi două arme neletale, folosite strict pentru apărarea personală, și a muniției: un UMC și un CZ, ambele de calibru 9 mm.

Victoraș Micula și-a cerut înapoi două arme neletale, care-i fuseseră confiscate

Victoraș Micula a cerut înapoierea armelor confiscate

În acest sens, el a formulat recurs în contradictoriu cu Inspectoratul de Poliție Județean Bihor. Victoraș Micula solicită admiterea recursului, casarea hotărârii recurate și, pe cale de consecință, admiterea ordonanței președințiale. El susține că a solicitat predarea provizorie a armelor deținute în mod legal, respectiv până la soluționarea dosarului de fond.

Iar ”predarea provizorie poate avea un caracter vremelnic și nu unul definitiv”. În ceea ce privește urgența predării armelor de autoapărare cu caracter neletal, Micula spune că acest lucru se impune, întrucât drepturile la securitate și siguranță îi sunt afectate. (CITEȘTE ȘI: O NOUĂ „AROGANȚĂ” MARCA VICTORAȘ MICULA. ACUM OFERĂ 11.000 DE EURO CUI REUȘEȘTE SĂ DESCIFREZE UN COD „SECRET”)

”În ceea ce privește condiția urgenței, recurentul menționează că la termenul de judecată a depus înscrisuri în probațiune și a motivat îndeplinirea condiției urgenței, constând în aceea că reclamantul este o persoană publică și a atras de-a lungul timpului numeroase antipatii care s-au materializat în amenințări efective la adresa sa.

În acest sens, recurentul arată că este de notorietate că tatăl și, respectiv, unchiul său au câștigat în urma unui proces purtat cu Statul Român peste 200 de milioane de euro, iar el este urmașul unuia dintre beneficiari. De asemenea, în numeroasele articole de presă, este evidențiat domiciliul său, fiind dat publicității adresa completă, ceea ce, alături de amenințările primite, îi periclitează siguranța și libertatea”, sunt motivele pentru care Victoraș și-a cerut înapoi armele. (NU RATA: MOȘTENITORUL IMPERIULUI “FRUTTI FRESH” PETRECE ÎN ELVEȚIA CU „DOM PERIGNON”, DUPĂ CE S-A DAT DREPT POLIȚIST ȘI A FURAT DATE SECRETE ALE MAI)

Curtea de Apel Bihor a decis: ”Respinge acțiunea!”

Ce s-a decis la Curtea de Apel? ”Admite recursul declarat de recurentul-reclamant Victor Micula în contradictoriu cu intimatul-pârât IPJ Bihor, împotriva ordonanţei preşedinţiale nr. 277 din 01.04.2020 pronunţată de Tribunalul Bihor, pe care o casează în totalitate şi rejudecând: Admite excepţia inadmisibilităţii cererii de ordonanţă preşedinţială invocată din oficiu. Respinge ca inadmisibilă acţiunea formulată de reclamantul Victor Micula în contradictoriu cu pârâtul IPJ Bihor. Definitivă.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *