Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum s-a spart „Brigada Corupătoarele”. De la ce s-ar fi „luat”, de fapt, Simona Trașcă și Loredana Chivu

Ies la iveală detalii picante legate de mega-controversa din brigada fetelor de oraș. Scânteia care a produs ”ruptura” între Loredana Chivu și Simona Trașcă ar fi pornit de la o sumă fumușică de bani. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informațiile savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte unice legate de disputa în care ar fi implicate unele dintre cele mai sexy „dive” din showbiz.

Controversa dintre cele două ar fi pornit de la sumele pe care acestea le-au obținut în Dubai. Conform unor surse din anturajul fetelor, Loredana Chivu și Simona Trașcă s-au certat din cauza diferențelor substanțiale de bani pe care le-ar fi ”câștigat” în Dubai.  Fosta asistentă de la Antenă s-ar fi supărat pe ”sora” ei, după ce acesta ar fi ”încasat” cu mult peste sumele convenite. (NU RATA: „BRIGADA CORUPĂTOARELE” SE DESTRAMĂ DUPĂ ESCAPADA DIN DUBAI?! AM AFLAT CUM S-A STÂRNIT ZÂZANIA ÎNTRE CELEBRELE „FETE DE ORAȘ”)

”S-au înțeles pentru 3.000 de dolari, dar Simona ar fi reușit performanța de 10.000 de dolari. De aici a plecat toată discuția dintre cele două. Loredana s-a supărat pe Simona că  a reușit să facă mai mulți bani ca ea”, a dezvăluit o persoană din anturajul acestora.

Banii ar fi mărul discordiei dintre Loredana Chivu și Simona Trașcă

Vacanța de cinci stele, finanțată de un afacerist căsătorit?

La începutul anului 2021, Loredana Chivu, Simona Trașcă, Ana Mocanu și alte două sexoase domnișoare s-au bucurat din plin de o vacanță de lux în Dubai. Potrivit unor surse bine informate, în spatele excursiei de cinci stele a sexoaselor din lumea mondenă ar sta un ”potent” afacerist din Banat.

După cum afirmă sursele noastre, „Daniel”, pe numele lui mic, le-ar fi însoțit pe cele cinci ”bunăciuni” în Dubai. Cu toate că acesta ar fi căsătorit și ar avea chiar și un copil, nu s-ar sfii să-și arate sentimentele pentru fosta asistentă TV Loredana Chivu.

Din câte se pare, blondina ar fi reușit să-l cucerească pe afaceristul din Banat, care are strânse legături cu viața politică, și acum s-ar bucura de ”sprijinul” acestuia pe toate planurile, mai ales financiar. Politicianul din Banat se pare că nu are arici la buzunar, iar în Dubai s-ar fi dovedit ”mână largă”. Pentru plăcerile blondinei și ale prietenelor acestia, bărbatul ar fi plătit note de plată „calificate”. (VEZI ȘI: AM AFLAT CINE ESTE „POTENTUL” CARE A FINANȚAT ESCAPADA „BRIGĂZII CORUPĂTOARELE” ÎN DUBAI)

Loredana Chivu a dat lovitura?

Conform surselor noastre, doar la ieșirea de la ”Nusr-Et”, ”iubitul din umbră” al Loredanei Chivu s-ar fi ”ușurat” de aproximativ 5.000 de euro. E de înțeles o astfel de sumă. Pentru că „Brigada Corupătoarele” este cunoscută în lumea mondenă pentru „specializarea” în distracție la cote înalte, iar costurile pe care le implică, de regulă, o astfel de „întreprindere” nu sunt deloc de neglijat.

După toate acțiunile afaceristului căsătorit din Banat se poate înțelege că Loredana Chivu chiar a ”dat lovitura” și a ”pus mâna” pe o veritabilă ”mină de aur”.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *