Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Am avut un sfarsit de an dureros, un inceput la fel de prost”

Doinita Oancea, una dintre cele mai apreciate actrite din cinematografia romaneasca a trecut prin momente grele. Invitata la o emisiune de la Antena Stars, actrita a marturisit ca a pierdut doua persoane dragi, matusa si unchiul sau.

„Nu a inceput bine. Am avut un sfarsit de an dureros, un inceput la fel de prost. Asta este, trecem mai departe. Am trecut si prin chestii de genul asta, mai demult. Mereu cand am o stare proasta, ma inchid la mine acasa. Nu imi sun nici prietenii. Eu daca vorbesc cu oameni dragi si nu neaparat, ii iau toata durerea, ma incarc. Sunt suparata zile intregi, la un moment dat nu inteleg de ce e supararea. Stau cu mine, citesc mult. Citesc foarte multe carti de psihologie practica, sunt mai usor de inteles.

Prea multe intrebari despre cine sunt, ce rost am pe Pamant. In momentul in care cauti prea multe lucruri despre cine esti tu, ce faci tu… te obosesc. Am ajuns la concluzia ca in momentul in care se intampla ceva rau si ai langa tine oameni care sufera si suferi si tu, trebuie sa iti iei starea si sa ii tragi si pe ei dupa tine. Am pierdut la diferente de 43 de zile o matusa si un unchi.”, a marturisit Doinita Oancea, la “Star Matinal” de la Antena Stars.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *