Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lino Golden și-a parcat bolidul de 80 mii € ca „bizonii”, pe trecerea de pietoni

”Fiul adoptiv a lui Alex Velea” a gafat în traficul din București. După ce și-a parcat bolidul de 80.000 de euro pe trecerea de pietoni, Lino Golden a intrat cu brio în categoria ”bizonilor”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare.  

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini unice, care ilustrează cea mai recentă aroganță bifată de Lino Golden.

Cântărețul și-a parcat bolidul de lux de 80.000 de euro asemenea unui ”bizon”. După toate aparențele, atunci când a mers la unul dintre renumitele restaurante din zona Pipera, ”fiul adoptiv” a lui Alex Velea se pare că nu și-a bătut prea mult capul în căutarea unui loc de parcare și, fără să țină cont că poate încurca circulația pietonilor, dar și a mașinilor, acesta și-a lăsat Mercedes-ul chiar pe trecere. (NU RATA: LINO GOLDEN ȘI-A TRAS ”ASPIRATOR” DE 80.000 € + A SEDUS ȘI ABANDONAT O SEXY-PUȘTOAICĂ PE NORDULUI!)

Lino Golden și-a parcat Mercedes-ul de 80.000 de euro pe trecerea de pietoni

Nu-i la prima ispravă!

În toamna anului trecut, Lino Golden a fost surprins în timp ce parchează neregulamentar. Antunci când a ieșit cu Andra Ghinea la un restaurant din zona Dorobanți, ”fiul adoptiv” a lui Alex Velea nu s-a sfiit să-și parcheze mașina în stația de autobuz. După recidiva de zilele trecute, s-ar putea spune că tânărul artist este unul dintre cei mai indisciplinați șoferi din showbiz. (DETALII AICI)

Lino Golden a parcat în stația STB

Lino Golden, implicat într-o dispută cu Alex Velea

După o prietenie de ani buni, Lino Golden și Alex Velea au luat-o pe drumuri separate. După ce tânărul artist a declarat că nu mai are nicio treabă cu Alex Velea, a început un schimb dur de replici între cei doi. Pe rețelele de socializare, Lino și Velea au început să-și posteze, reciproc, tot felul de mesaje dure, iar în cearta lor s-a implicat și Antonia, care i-a ținut partea, desigur, iubitului său.

Lino Golden a izbucnit în mediul online. După ce prietenia dintre el și Alex Velea s-a încheiat, trapperul s-a arătat a fi extrem de iritat de faptul că oamenii încă îl mai numesc „fiul adoptiv” al lui Alex Velea.

Fără rețineri, Lino Golden a postat un mesaj tranșant la adresa iubitului Antoniei. ”Să vă intre în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată e tata. Și atât”,a scris Lino, pe Instagramul său. Mai mult, trapperul a povestit de ce anume s-a încheiat prietenia dintre el și Alex Velea.

„Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da… de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc… Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el… nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el”, a spus Lino, pe contul său de Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *