Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidia Buble nu mai este o femeie singură? Mesajul publicat de cântăreață a provocat un val de uimire: “Îți mulțumesc că mă iubești”

“Lidia Buble nu mai este o femeie singură?” – este întrebarea pe care mulți dintre cei aflați în comunitatea ei de pe Instagram au avut-o după ce au văzut mesajul romantic publicat azi. După despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața nu și-a asumat nicio relație, deși, nu este un secret pentru nimeni că are numeroși admiratori care încearcă să îi cucerească inima.

Lidia Buble a postat un mesaj de dragoste și a stârnit numeroase întrebări

Ziua de astăzi a fost una de răsfăț pentru Lidia Buble: a mers la un salon de înfrumusețare, după care a făcut o ședință foto și a luat masa în oraș alături de fratele ei mai mic, Elisei, care a fost însoțit de partenera lui de viață, Gabriela, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Pe lângă dezvăluirile menționate mai sus, artista de 27 de ani a distribuit în cursul acestei zile un mesaj impresionant scris în limba engleză – după cum vedeți în poza din stânga colajului de mai jos – care se traduce astfel: “Îți mulțumesc că mă iubești atunci când nu mă simt atrăgătoare”. Nu doar declarația de dragoste în sine a atras atenția fanilor Lidiei Buble, ci și emoticonul în formă de inimă roșie.

Lidia Buble a stârnit un val de întrebări în rândul internauților după ce a publicat mesajul din poza aflată în stânga colajului. Astăzi, ea s-a răsfățat la un salon de înfrumusețare © Instagram Stories

Nu rata: Lidia Buble, ”cerută în căsătorie”. Ce mesaj a transmis artista pe Instagram

În ultimele luni, vedeta a tot fost întrebată dacă există un iubit nou în viața ei, însă, a negat aceste zvonuri de fiecare dată. Pe de altă parte, fostul ei logodnic, Răzvan Simion, “și-a oficializat” relația cu bruneta care l-a făcut să-i bată din ce în ce mai tare inima. CANCAN.RO v-a dezvăluit în exclusivitate că povestea de dragoste pe care o trăiește prezentatorul nu este doar lapte și miere.

Descoperă și: Cum a reacționat Lidia Buble după ce Răzvan Simion și-a oficializat relația cu bruneta sexy

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *