Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Celebrul milionar, apariție discretă în Primăverii, cu un Audi A8 L „pe stil vechi”

Omul de afaceri care a pus bazele holdingului UTI a bifat o apariție surprinzătoare pe străzile Capitalei. Considerat unul dintre cei mai bogați români, milionarul Tiberiu Urdăreanu a fost pus într-un con de umbră de anchetele DNA. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe milionarul Tiberiu Urdăreanu în zona de nord a Capitalei. Contrar așteptărilor, patronul UTI nu se deplasează prin București cu un bolid de ultimă generație, așa cum fac mai toți afaceriștii de top. Tiberiu Urdăreanu pare să fie adeptul mașinilor clasice și conduce un Audi A8L „pe stil vechi”.

Tiberiu Urdăreanu conduce un Audi A8 clasic

Cu o destinație precisă, afaceristul a condus preț de câteva minute până la o clinică tot din zona de nord a Capitalei. Îmbrăcat sport și cu o șapcă pe cap, afaceristul care a clădit imperiul UTI era destul de greu de recunoscut.

Din câte se pare, problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, dar și anchetele DNA l-au ”ghidat” pe milionar într-un con de umbră. (NU RATA: „IL CAPO” DE LA UTI E BACK IN BUSINESS! NICI ÎN FILME NU VEZI ATÂTA SUPUNERE CA LA ANGAJAŢII MILIONARULUI TIBERIU URDĂREANU)

Tiberiu Urdăreanu a intrat într-un con de umbră după anchetele DNA

Implicat în dosarele mai multor politicieni

Înainte de declanşarea crizei, în 2008, grupul UTI, controlat de Tiberiu Urdăreanu, avea afaceri de 160 mil. €, nivel înregistrat şi în 2011. În 2017 însă, cifra scăzuse la 84,6 mil. €, iar, doi ani mai târziu, la aproximativ 22 mil. €.

Tiberiu Urdăreanu a fost implicat în dosarele mai multor politicieni, iar, în august 2020, a fost condamnat definitiv la opt luni de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită, în cazul fostului primar al Iașiului, Gheorghe Nichita. (NU RATA: MILIONARUL UTI POVESTEŞTE CUM I-A DAT LA RESTAURANT 30-50.000 EURO CASH UNUI CUNOSCUT MINISTRU)

Tiberiu Urdăreanu a pus bazele holdingului UTI

Tiberiu Urdăreanu s-a mișcat rapid în capitalismul sălbatic care a urmat Revoluţiei din 1989. Încă din 1990, a pus bazele UTI, firmă care avea să-i aducă nu doar primul milion, ci chiar prima sută de milioane. Însuşi Urdăreanu povestea, în urmă cu mulţi ani, pentru Săptămâna Financiară, care era atmosfera în acel ”Est Sălbatic” românesc, după căderea lui Ceauşescu.

A apărut un decret care permitea persoanelor ce aveau o anumită specializare să desfăşoare anumite activităţi comerciale. Atunci nu era nimic, nici legislaţie, nici reglementări, nici licitaţii, era doar o junglă în care apărea o mică rază de lumină. Nu toţi au văzut-o”, comenta Urdăreanu în urmă cu ceva ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *