Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfatul astrologului pentru ziua de 20 ianuarie 2021. „Fortele raului se afla pe pamant”

Sfatul astrologului pentru 20 ianuarie 2021. Pentru a evita pericolele uneia dintre cele mai periculoase zile din aceasta luna, cel mai bine este sa o petreceti in pace si liniste.

“Fortele raului se afla pe pamant: trebuie sa fii extrem de atent sa nu cazi sub influenta lor”, spune astrologul pentru noutati.info.

Exista o mare probabilitate de esec – atat profesional, cat si personal, certuri cu cei dragi, conflicte cu superiori si colegi. De asemenea, nu merita sa va asumati riscul efectuarii unor tranzactii financiare dubioase: exista o mare probabilitate de a castiga bani.

Berbec (21.03 – 20.04)

Ziua este favorabila pentru a face ceea ce iti place – citit, obiecte de artizanat, vizionare de filme si emisiuni TV: acestea vor ajuta la neutralizarea energiei negative.

Taur (21.04 – 21.05)

Reactionand emotional la cuvintele sau actiunile altor persoane – neprietenoase – nu veti dovedi nimic nimanui, dar veti pierde multa energie, deci este mai bine sa ignorati astfel de atacuri.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Cel mai bun remediu pentru starea proasta de spirit si anxietatea crescuta este sa respingi negativitatea si sa fii pozitiv: nimeni nu a anulat gandirea corespunzatoare – va da rezultate semnificative.

Sfatul astrologului pentru ziua de 20 ianuarie 2021. “Fortele raului se afla pe pamant”

Rac (22.06 – 22.07)

Este mai bine sa faceti lucrurile planificate numai pentru aceasta zi – astfel incat nimeni sa nu va poata distrage de la munca cu conversatii goale, certuri si pauze.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila activitatii intelectuale – orice lucrare stiintifica, literara sau jurnalistica nu numai ca va merge ca un ceas, ci va aduce si rezultate uimitoare.

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *