Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Profesor din Sibiu, replici șocante la adresa unei eleve. Cum a jignit-o la cursul online: „Nu ți se pare că ești penibilă?”

Cursul online a devenit un scenariu ireal pentru mai mulți studenți din Sibiu, după ce profesorul lor a început să jignească fără nicio reținere pe una dintre colegele lor.

O studentă din cadrul Facultății de Inginerie din Sibiu a avut parte de un curs cum nu se putea mai șocant. Tânăra a fost jignită fără oprire de profesorul său, Eugen Bîrsan, după ce a „îndrăznit” să i se adreseze cu „domn profesor”, în loc de „domnule profesor”.

Într-o secundă, cadrul didactic a început să o jignească pe studentă, spunându-i că este penibilă și lipsită de educație. Dialogul dintre cei doi a fost înregistrat și dat publicității, notează oradesibiu.ro.

Dialogul dintre profesor şi studentă

Profesor: Deci lu’ primarul de la ţară îi zici domnule primar, ştii să-i zici da, şi mie îmi zici domn profesor, domn. Eu vă zic vouă domn student?

Studenta: Îmi pare rău.

Profesor: Ce îţi pare rău? Nu ţi se pare că eşti penibilă?

Studenta: Ba da.

Profesor: La primarul de la ţară îi zici domnule primar şi mie îmi zici domn profesor? Ţi-am zis, nu te adresa nicicum. Dacă nu te duce capul, am mai avut discuţia asta nu?

Studenta: Da.

Profesor: Da. Deci, dacă nu te duce capul la mai mult, nu te adresa, că eu nu îţi cer să îmi spui nicicum, dar nu poţi… eu vă zic vouă domn student? M-ai auzit pe mine în felul ăsta?

Studenta: Nu.

Profesor: Cum mă adresez eu către voi? Stimate student, stimate domn, domnule student. Sau pe nume sigur, Loloiu, cutare…Joica, Istrate whatever. Dar nu ţi-am zis domn student. Ţi-am zis domn student?

Studenta: Nu.

Profesor: Nu cred că lumea la ţară îi zice domnule primar, îi zice domn primar, că e la ţară, corect?

Studenta: Da.

Profesor: Păi şi atunci de ce minţi?

Studenta: Păi eu aşa îi spun.

Profesor: A, pe primar îl respecţi mai tare decât pe profesor. Nu e vorba de mine, în general.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *