Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Prima imagine cu burtica de gravidă a Adelei Popescu vine direct din Maldive: „Ce avem noi aici?”. FOTO

Adela Popescu are 34 de ani și anul acesta va deveni mamă pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut de curând așa că fanii sunt în fiecare zi atenți la informațiile pe care actrița le trasmite, în mediul online, despre sarcină.

Și pentru că în prezent se află în vacanță în Maldive alături de actrița Laura Cosoi (39 de ani), soțul ei Cosmin Curticăpean și fiicele lor, Rita (2 ani) și Vera (5 luni), Adela s-a hotărât să le facă admiratorilor o surpriză și a publicat prima imagine cu burtica de gravidă. „Ce avem noi aici?”, a scris vedeta lângă fotografie.

Citește și: A plecat la munte pentru Radu Vâlcan și a ”încasat-o”! Ce a pățit Adela Popescu: ”Ăsta e necazul!”

Maldive, un vis împlinit

Se pare că Adela se află acum în vacanța pe care a visat-o dintotdeauna: „Mi-am dorit de când mă știu să vin în Maldive. Dar senzația pe care am avut-o când am ajuns aici a fost peste orice imaginație. Ce să vă mai spun. Vă arăt un apus cum sunt toate aici. Promit să postez cât de des pot și cât de des mă lasă băieții ❤️”, a mai scris în dreptul unei imagini cu ea, Radu, Alexandru și Andrei”, a mărturisit Adela în mediul online.

S-a retras din televiziune

La puțin timp după ce a aflat că este din nou însărcinată, Adela Popescu a decis să se retragă de pe micile ecrane. „Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur [pe Cove]. Rămâi cu Lora. (…) Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a dezvăluit Adela în lacrimi, în ultima ei zi înainte de retragere.

„Da, într-adevăr, va rămâne mai devreme acasă. Este și perioada aceasta destul de agitată cu pandemia. Încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebeluș, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacționăm aproape zilnic. Sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniștesc lucrurile”, a mai explicat și Radu Vâlcan, potrivit Spynews.

Nu rata: Lora s-a tăvălit de râs când a văzut-o pe Adela Popescu pe sanie, pe derdeluș: ”Leșin!”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *