Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jill Biden, apariția ravisantă la ceremonia de învestire a soțului ei în funcţia de preşedinte al SUA. Melania Trump a încălcat tradiţia transferului puterii | FOTO & VIDEO

Jill Biden a avut o apariția ravisantă la ceremonia de învestire a soțului ei, care a avut loc astăzi în prezența foștilor președinți americani Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton, dar și a fostelor Prime Doamne: Michelle Obama, Laura Bush and Hillary Clinton. Joe Biden și Kamala Harris au depus jurământul ca președinte și vicepreședinte al SUA, iar Melania Trump a încălcat tradiţia transferului puterii. Ea și Donald Trump au părăsit Washingtonul în zorii acestei zile, cu câteva ore înaintea ca succesorul său, Joe Biden, să își preia oficial mandatul.

Jill Biden, apariția ravisantă la ceremonia de învestire a soțului ei

Prima Doamnă a SUA a preferat să îmbrace la ceremonia de învestire haine realizate de Markarian, o casă de modă mai mică al cărei designer Alexandra O’Neill. După cum puteți observa atât în galeria foto a articolului, dar și pe înregistrarea de mai jos, soția lui Joe Biden a purtat o rochie din tweed, un pardesiu albastru marin, la care și-a asortat masca de protecție. În ciuda faptului că Melania Trump nu a respectat protocolul şi nu a primit-o la Casa Albă, Jill Biden a radiat de fericire pentru noul capitol din viața soțului ei și, desigur, a sa. Evident, soția lui Donald Trump Nici nu i-a prezentat avantajele şi îndatoririle de primă doamnă și acest lucru reprezintă încă o premieră nedorită şi o absenţă ce sfidează tradiţia de predare a ştafetei.

Află și: Primele declarații ale lui Joe Biden în calitate de președinte: “America a fost încercată încă o dată”

Optimistă și energică, soția lui Joe Biden să împace viața profesională cu cea familială și să stabilească o premieră. Va fi prima soție a unui președinte american care va primi salariu dintr-o activitate desfășurată în afara Casei Albe: va lucra ca profesoară la Universitatea din Virginia.

“Întotdeauna mi-a plăcut sunetul școlii! Sunt recunoscătoare şi nerăbdătoare, dar, mai presus de toate sunt pregătită să lucrez cu voi, toţi”, a declarat a 46-a primă doamnă a Americii în cadrul unui interviu.

Nu rata: Lady Gaga şi Jennifer Lopez vor cânta la ceremonia de învestire a lui Joe Biden! Donald Trump a anunţat că nu va fi prezent la eveniment

Până acum, toate soțiile președinților au renunțat la slujbe pentru a se dedica unei cauze. Jill Biden va completa slujba de profesoară cu acțiunile de promovare a educației și chiar se va implica în alte domenii precum lupta împotriva cancerului mamar.

Melania Trump s-ar pregăti să divorțeze de fostul președinte american

Surse din anturajul familiei fostului președinte al SUA susțin că Melania Trump are actele de divorț pregătite. Jurnaliștii de la The Sun au vorbit despre un contract de 50 de milioane de dolari. Această informație vine după ce în cursul anului trecut s-a tot zvonit despre despărțirea celor doi; mai mult, la un moment dat s-a spus că fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii ar avea un amant.

Cei 15 ani de căsnicie cu Donald Trump i-ar mai aduce o casă permanentă și una de vacanță, dar și o pensie alimentară consistentă pentru mezinul miliardarului, Baron, care ar rămâne în custodia mamei până la majorat.

Într-un discurs oficial de şase minute înregistrat în format video și publicat în urmă cu câteva ore bune, Melania Trump și-a luat rămas bun în condiţiile în care se pregătea să plece de la Casa Albă. Ea a făcut doar o scurtă referire la soţul său, în timp ce și-a prezentat omagiile pentru familiile militarilor, pentru lucrătorii din sistemul sanitar confruntaţi cu pandemia de coronavirus şi pentru victimele abuzului de opioide.

“Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Însă amintiţi-vă mereu că violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată. (…). Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare. Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea, pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii (…)”, a declarat Melania Trump pe înregistrarea de mai jos.

Citește și: Melania Trump, tranșantă la plecarea de la Casa Albă: “Mi se pare rușinos că am fost bârfită și acuzată pe nedrept”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *