Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioana Ginghină, schimbare radicală de look. Cum arată acum actrița după ce s-a tuns scurt

Pentru Ioana Ginghină, noul an a venit cu multe schimbări. Printre altele, actrița și-a schimbat look-ul și le-a dezvăluit fanilor noua sa coafură.

Ioana Ginghină este împlinită pe toate planurile. După divorțul de Alexandru Papadopol, actrița iubește din nou și este fericită în noua relație. Pe deasupra, noul an a venit și cu noi provocări în plan profesional.

Actrița a obținut un nou rol în serialul ”Adela”, așa că a decis că este nevoie de o schimbare. Ioana Ginghină s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist din Capitală și s-a tuns scurt. Cu zâmbetul larg pe buze, vedeta le-a arăat fanilor noul look.

Ioana Ginghină și-a schimbat look-ul

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

În ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. La un an de la divorțul de Alexandru Papadopol, actrița iubește din nou, iar relația ei merge ca pe roate. (CITEȘTE ȘI: IOANA GHINGHINĂ & ALEX PAPADOPOL AU FOST LA PSIHOLOG CA SĂ-ȘI SALVEZE CĂSNICIA, DAR… AM AFLAT CINE A INSISTAT SĂ DIVORȚEZE!)

”Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *