Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini rare cu discretul milionar. A apărut în Capitală la bordul unui superb Mercedes G 63 AMG de 150 mii €, la care a „asortat” pantofi Louis Vuitton și blugi Dolce&Gabbana

Unul dintre cei mai discreți afaceriști din România a bifat o apariție de zile mari. Petrică Hogea pare să fie adeptul hainelor de firmă și al mașinilor de lux. CANCAN.RO vă prezintă,  în exclusivitate, imagini inedite cu „tovarăsul” lui Sorin Grindeanu.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Petrică Hogea, afaceristul care deține pachetul majoriar al hotelului Ramada Brașov, în fața impunătoarei vile pe care o deține într-un cartier select al Capitalei.

Cum se numără printre afaceriștii de top de la noi din țară, Petrică Hogea nu avea cum să circule prin Capitală cu orice mașină. „Tovarășul” fostului premier Sorin Grindeanu pare să fie adeptul bolizilor de lux. Drept pentru care milionarul a ales să conducă un Mercedes G63 AMG, mașină ce ar valora aproximativ 150.000 de euro. (NU RATA: CONSILIERUL PREMIERULUI TUDOSE A FĂCUT CHEF CU ŞAMPANIE & TRABUCURI CU TOVARĂŞUL LUI GRINDEANU)

Petrică Hogea coboară din Mercedes-ul G 63 AMG de 150 mii €

Acționarul majoritar al hotelului Ramada din Brașov nu a uimit doar la „domeniul auto”. În momentul în care a coborât din Mercedes, cu telefonul la ureche, milionarul a „adunat puncte” și la capitolul vestimentație.

Petrică Hogea a purtat, cu stil, o pereche de pantofi Louis Vuitton, pe care i-a asortat cu blugii de la Dolce&Gabbana. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL CARE A PLĂTIT NOTA & PREŞEDINTELE CJ NEAMŢ AU STABILIT CE ŞI CUM ÎN JACUZZI, DUPĂ CINA CU PREMIERUL)

Petrică Hogea, un afacerist cu stil: poartă pantofi Louis Vuitton și blugi Dolce&Gabbana

Chefuri cu politicieni

De-a lungul timpului, Petrică Hogea a bifat câteva chermeze la care au luat parte politicieni de marcă ai României. În urmă cu câțiva ani, pe vremea când la Palatul Victoria era ”instalat” Sorin Grindeanu. Petrică Hogea a petrecut până târziu în noapte alături de premier și de Ionel Arsene. La scurt timp după acel episod, afaceristul a mai bifat o ”ieșire calificată”. Acesta a fost filmat în timp ce petrecea cu șampanie scumpă și trabucuri rafinate împreună cu Eugen Teodorovici, într-un renumit club de pe litoral.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *