Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Romanița Iovan, în doliu la 7 ani de la moartea fostului soț?! Cum a apărut creatoarea de modă în Capitală după ce l-a comemorat pe Adrian Iovan în Apuseni

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, s-au întors în București la scurt timp după ce l-au comemorat pe Adrian Iovan în Munții Apuseni, unde acesta și-a pierdut viața în urma accidentului aviatic din 2014. Recent, creatoarea de modă a fost întâlnită de CANCAN.RO în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare situat în nordul Capitalei și părea destul de tulburată. Slujba religioasă de la locul tragediei a fost și în memoria Aureliei Ion, studenta în anul V la Institutul de Medicină Militară din București, care se afla la bordul aeronavei.

În vârstă de 56 de ani, Romanița Iovan și-a ales o ținută all black când a plecat de acasă pentru a-și rezolva sarcinile pe care le avea în agendă. După cum puteți observa în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, creatoarea de modă și-a asortat cu hainele atât masca de protecție, etuiul de la ochelarii de soare, geanta, dar și încălțăminea. Printre puținele “misiuni” pe care le-a avut s-a numărat și un episod de răsfăț la salonul de înfrumusețare preferat de multe dintre vedete.

Romanița Iovan, ținută all black după ce l-a comemorat pe Adrian Iovan în Apuseni

În drum spre salon, fosta soție a lui Adrian Iovan a fost atentă doar la ecranul smartphone-ului, semn că avea ceva important de rezolvat, care nu suporta amânare. După ce a plecat de la salon, îndrăgita creatoare de modă a mers direct acasă. În weekend, ea a urcat împreună cu băiatul său şi cu mai mulţi prieteni pe masivul Petreasa din Apuseni, la locul tragediei aviatice.

La fel ca în anii trecuți, Romanița Iovan a împărțit și anul acesta pachețele oamenilor care au îndurat gerul și au urcat în locul în care s-a prăbușit avionul. Regretatul pilot avea 55 de ani când a murit; miercuri, 20 ianuarie, se împlinesc șapte ani de la decesul său, dar și al Aurei Ion, studenta în vârstă de 23 de ani, care era ofițer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din București.

“(…). În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă, anul acesta, nu vom mai proceda asa. Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei. Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă”, a declarat creatoarea de modă într-un interviu oferit în urmă cu câteva zile pentru publicația Playtech.ro.

Romanița Iovan, surprinsă de paparazzii CANCAN.RO în București, după ce l-a comemorat pe Adrian Iovan în Munții Apuseni
Romanița Iovan în București, după ce l-a comemorat pe Adrian Iovan în Munții Apuseni

(Nu rata: Romanița Iovan a împlinit 56 de ani în aceeași zi în care fiul ei a făcut 14 ani. Ce mult a crescut Albert)

În august 2018, procurorii militari din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au clasat dosarul accidentului aviatic din Apuseni. Ancheta a vizat modul de intervenţie al instituţiilor specializate pentru găsirea aeronavei şi salvarea oamenilor.

Adrian Iovan și Aurelia Ion, morți în urma accidentului aviatic

În după-amiaza zilei de 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan şi o studentă şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni la bordul căruia se afla și un echipaj medical a aterizat forţat într-o zonă muntoasă accidentată, situată la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. În aeronavă mai erau copilotul Răzvan Petrescu și patru medici: Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală din avion mergea la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

(Descoperă și: Imagini copleșitoare de la mormântul Aurei Ion, după aproape 7 ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni. Mesajul publicat de sora ei în ziua de Crăciun)

Epava avionului şi victimele au fost găsite de trei localnici, după căutări care au durat aproximativ cinci ore şi la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

(Vezi și: Au compus o melodie în memoria eroilor accidentului de avion. Versurile îți vor face pielea ca de gaină)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *