Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Milionarul Borcea revine în forță! Cum l-am filmat pe fostul patron de la Dinamo în drum spre birou

Anii lungi pe care celebrul milionar i-a petrecut în spatele gratiilor parcă s-au șters cu buretele. După perioada mai puțin fastă pe care a traversat-o, fostul finanțator al ”câinilor roșii” a revenit în forță în peisajul cotidian al Capitalei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu Cristi Borcea.

Asemenea păsării Phoenix, la 51 de ani, fostul finanțator al „câinilor roșii” demonstrează că a reușit să treacă peste toate problemele din ultima vreme și reapare într-un mod spectaculos pe străzile din Capitală.

Milionarul și-a revenit spectaculos

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Cristi Borcea în zona Floreasca din București. La scurt timp după ce și-a sărbătorit cu fast cea de-a 51-a aniversare, Cristi Borcea a bifat o apariție remarcabilă. Cum afacerile n-au timp de așteptat, fostul boss de la Dinamo pur și simplu a „zburat” către birou. Nimic nu părea că îi stă în cale lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea, un șofer „descurcăreț”

Nici coloana de mașini formată pe o stradă din Capitală nu a avut cum să-l oprească pe fostul conducător al formației din Ștefan cel Mare. În momentul în care a dat de un ambuteiaj, Cristi Borcea a ”fentat” coloana de mașini pe contrasens. (VEZI ȘI: CRISTI BORCEA ȘI VALENTINA PELINEL, LA PRIMA IEȘIRE ÎN PUBLIC DUPĂ EXPERIENȚA COVID-19)

Imediat ce a ajuns în fața clădirii unde are biroul, Cristi Borcea a parcat pe locul care părea să-i fie rezervat, cel din fața intrării. Îmbrăcat elegant, așa cum ne-a obișnuit, într-o formă de zile mari, fostul finanțator al ”câinilor roșii” s-a îndreptat grăbit spre birou, unde părea că-l așteaptă treburi extrem de importante.

După apariția hotărâtă, Cristi Borcea a lăsat de înțeles că a depășit cu bine toate greutățile din ultima perioadă, inclusiv experiența COVID, iar anii petrecuți în spatele gratiilor sunt doar o palidă amintire. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE, CRISTI BORCEA LANSEAZĂ MODA “PANDA”! POARTĂ MASCĂ, DAR NU ÎMPOTRIVA COVID-19, CI ÎMPOTRIVA CEARCĂNELOR!)

Fostul finanțator al „câinilor roșii” demonstrează că a reușit să treacă peste toate problemele din ultima vreme

Donație serioasă pentru spitalele Covid!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu rămâneau insensibili la suferințele oamenilor, în primele luni ale pandemiei, când nu se știau prea multe despre virusul care a semănat teroare în întreaga lume. Astfel, cei doi donau 100.000 de euro către spitale, alăturându-se, astfel, lui Gigi Becali sau Andra, în același demers. (NU RATA: CRISTI BORCEA „MARCHEAZĂ” DIN NOU? VALENTINA PELINEL A VORBIT DESPRE CEL DE-AL PATRULEA COPIL CU FOSTUL PATRON DE LA DINAMO)

”Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, avea să fie anunțul Valentinei, pe Facebook.

Milionarul Borcea revine în forță

Condamnat în două dosare răsunătoare

Pe 8 februarie 2019, milionarul Cristian Borcea – fost finanţator al clubului Dinamo – a fost condamnat definitiv la cinci ani închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa – Mamaia, plajă şi faleză – dosar în care fostul primar Radu Mazăre a primit nouă ani închisoare. Totodată, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Cristian Borcea, el având de plătit și alți 957.107 euro. (NU RATA: TOATE SOȚIILE LUI CRISTI BORCEA, OBLIGATE SĂ SEMNEZE O CLAUZĂ INEDITĂ)

Cristi Borcea a plătit sumele dispuse de instanță. În martie 2019, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a contopit cele două pedepse primite de Cristi Borcea în Dosarul transferurilor – 6 ani şi 4 luni – şi în cel privind plajele retrocedate – 5 ani. Instanţa a stabilit că faptele din cele două dosare sunt concurente şi a fost adăugat un spor. Prin urmare, Cristi Borcea avea de executat 7 ani şi 6 luni de închisoare.

În martie 2014, Cristi Borcea fusese condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în Dosarul transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc. El a fost eliberat condiţionat pe 2 iulie 2018, însă s-a reîntors în penitenciar pe 8 februarie 2019, după ce a fost condamnat în dosarul retrocedărilor de terenuri. Avea să iasă din nou de după gratii, pe 6 noiembrie 2019.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *