Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Trăistariu, despre o colegă de breaslă: ”Acum face videochat!” Ce meserii au practicat alți artiști pe timpul pandemiei

Mihai Trăistariu a povestit cum un coleg al lui artist s-a apucat de videochat, după ce pandemia de coronavirus i-a dat ”economiile” peste cap.

De altfel, chiar Trăistariu, cunoscut pentru afacerile din imobiliare pe care le are la Constanța, a mărturisit că s-a descurcat greu să se întrețină în această perioadă. ”O colegă a spus că trăiește pe banii soțului, un cuplu de vedete s-a mutat la țară, că nu mai aveau venituri. Sunt artiști care s-au reprofilat. Cei mai micuți nu mai pot supraviețui. Am un prieten care era sunetist, iar acum este bodyguard la un magazin. Mai știu un coleg chitarist care vinde la un magazin, o colegă de-a noastră care mi-a spus că a făcut videochat, ca să supraviețuiască perioadei. S-a ajuns la niște perioade crunte pentru artiști. Am putea functiona, astfel trebuie să cerem ajutoare de la stat”, a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE MIHAI TRĂISTARIU NU S-A CĂSĂTORIT PÂNĂ ACUM! „NU POT SĂ ÎMI FAC O RELAȚIE CU O ASTFEL DE FATĂ”)

Mihai Trăistariu, despre un coleg de breaslă: ”Acum face videochat!”

Mihai Trăistariu speră ca situația să se redreseze cât de curând, iar artiștii să aibă parte, din nou, de spectacole și evenimente. ”În clipa în care am scăpat de mască, atunci vor începe concertele. Acum dacă lansezi ceva, nu te poți bucura de succes. Dacă lansezi o piesă în pandemie, riști să câștige doar compozitorul. Atunci veniturile sunt foarte mici. Eu am urmărit ce fac colegii, nu am văzut hituri anul ăsta. În schimb m-am întâlnit în vară cu ei, pentru că atunci s-au permis niște concerte. Toți erau supărați și îngroziți”, a mai spus artistul.

De altfel, la relațiile lui Mihai Trăistariu a apelat și un tânăr din Dărmănești, județul Bacău, pentru a intra în industria filmelor pentru adulți (Vezi AICI detalii), doar că artistul nu l-a putut ajuta.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *