Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este Cosmin Stanciu de la „Survivor România 2021”. A fost de 6 ori campion la karate. „Cred că voi face față acestei competiții”

Cosmin Stanciu este un alt concurent de la „Survivor România 2021”. Tânărul are 33 de ani,  face parte din echipa Faimoșilor și este deja favorit pentru marele titlu de Survivor România

Cosmin Stanciu a câștigat, de-a lungul vieții sale sportive, mai multe medalii în competiții internaționale de karate.

Este multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Concurentul de la Kanal D face karate de la vârsta de șapte
ani. El  îi inițiază și pe alți copii și
adolescenți în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca,
formând o nouă serie de viitori campioni.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a declarat Cosmin Stanciu înainte de Survivor România 2021.

„Mama era un fan înrăit al emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor.

Din păcate, ea nu a mai reușit să vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare”, a declarat Cosmin Stanciu pentru WOWbiz.ro.

Survivor România 2021 este prezentat de Daniel Pavel. Vezi la ce ora e Survivor Romania 2021 pe Kanal D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *