Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un fost membru al clanului mafiot Panella, asasinat în plină stradă! Făptașul ar fi un român

O asasinare a avut loc în Italia, în plină stradă. Un fost membru al unui clan mafiot ar fi fost omorât de un român. Victima, Franco Lettieri, a fost lovită de două ori cu cuțitul, fapt ce i-a provocat decesul.

Făptașul ar fi un zidar român, aflat la muncă în Italia. Petre Lambru este român, are 57 de ani, lucrează ca zidar și locuiește împreună cu soția și cei trei copii în Ascoli Piceno, o comună din regiunea Marche, Italia. Acesta a fost arestat, vineri noapte, de carabinieri, fiind acuzat că l-a ucis pe Franco Lettieri, un fost membru al clanului mafiot Panella. (CUTEȘTE ȘI: CRIMĂ ODIOASĂ ÎN ITALIA: O ROMÂNCĂ A FOST UCISĂ DE UN BĂRBAT CĂSĂTORIT CU CARE AVEA O RELAȚIE)

Se pare că românul l-ar fi înjunghiat de două ori cu cuțitul pe Franco Lettieri, care s-a prăbușit în mijocul străzii și a decedat după câteva minute. Victima, în vârstă de 56 de ani, a fost înjunghiat vineri seară, pe o stradă din centrul orașului Ascoli Piceno.

Potrivit presei internaționale, Franco Lettieri a reușit să sune la poliție, înainte de a deceda și ar fi apucat să dezvăluie unui vecin numele atacatorului.

Franco Lettieri, legături cu clanul mafiot Panella

Potrivit ANSA, Franco Lettieri, zis şi „O’Cacaglio”, era un fost colaborator al justiției. Bărbatul fusese implicat în unele fapte legate de crima organizată, fiind condamnat pentru asociere criminală. Mai mult, Franco Lettieri ar fi făcut parte, la un moment dat, din clanul mafiot Panella. (VEZI ȘI: TRAGEDIE ÎN ITALIA! MĂDĂLINA A FOST UCISĂ DE SOȚUL EI. DUPĂ CRIMĂ, BĂRBATUL A ÎNCERCAT SĂ DEA FOC CASEI)

Imediat după ce autoritățile au fost anunțate de incident, l-au identificat pe atacator, care a fost arestat și dus la închisoarea Marino del Tronto, sub acuzația de omucidere voluntară, potrivit observatornews.ro

.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *