Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Răsturnare de situație în dosarul penal de la „Insula Iubirii”, la patru ani de la începerea anchetei

Liviu Gherman, Bianca Alexandra Gherman (fosta Hinceanu) şi Pollak Bohus (cunoscut sub numele Ben), trei foști concurenți din cadrul emisiunii ”Insula Iubirii”, au depus plângeri penale după experiența trăită în Thailanda. Procurorii au început ancheta în 2017, iar acum a avut loc o răsturnare de situație. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, vestea primită de la magistrați de concurenții care au făcut acuzații de șantaj, sclavie și proxenetism la adresa producătorilor.

Liviu Gherman, Bianca Alexandra Gherman (fosta Hinceanu) şi Pollak Bohus (cunoscut sub numele Ben) au fost unii dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți concurenți din cadrul show-ului de la Antena 1. Alături de partenerii lor, aceștia au decis să participe la emisiune și au plecat în Thailanda hotărâți să-și testeze fidelitatea și, totodată, să se bucure de celebritatea care venea la ”pachet”.

Doar că lucrurile au luat o altă turnură, iar experiența trăită în destinația exotică nu ar fi fost deloc roz. Potrivit celor trei foști concurenți, aceștia ar fi trăit un adevărat calvar. Ei susţin că producătorii s-ar fi constituit în grup infracţional, care i-a terorizat, pur şi simplu, pe durata show-ului. Așa că, în 2017, Liviu Gherman, Bianca Alexandra Gherman (fosta Hinceanu) şi Pollak Bohus au făcut plângere penală.

Se reține că petenții au reclamat faptul că realizatorii emisiunii producătorii/realizatorii emisiunii televizate – INSULA IUBIRII de pe canalul A_____ 1, s-au constituit într-un grup infracțional organizat, în cadrul căruia:

– au recrutat pentru participarea la această emisiune doar persoane vulnerabile, susceptibile a fi exploatate, în vederea deplasării lor pe o insulă în Thailanda, promițându-le că la sfârșitul emisiunii vor fi vedete TV;

– au impus participanților la această emisiune să se deplaseze într-un spațiu restrâns, nefiindu-le permis să părăsească insula, de multe ori nici camera de hotel și le-au fost reținute actele de identitate;

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanți în vederea obținerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participanții la emisiune să se prostitueze, punând foarte multă presiune psihică pe ei și dându-le să consume băuturi care în mod sigur conțineau substanțe psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere în camerele concurenților încă de la ajungerea lor pe insulă, fiind filmați fără acordul lor etc”, sunt acuzațiile fără precedent ale celor trei foşti concurenţi la adresa producătorilor show-ului “Insula Iubirii”.

Liviu, Bianca, Ben și Diana Constantin au participat în sezonul trei al show-ului de la Antena 1

Instanța a obligat Parchetul să urgenteze cercetările

Procurorii au început ancheta în 2017 însă n-au finalizat-o nici până în 2020. Astfel, în toamna anului 2020, cei trei foști concurenți s-au adresat instanței să soluționeze cazul, care durează de aproximativ patru ani.

După ce procurorii au întârziat cu decizia, instanța a obligat Parchetul să urgenteze cercetările și să încheie dosarul. Așadar, acum, aceștia trebuie să decidă dacă îi vor trimite pe producătorii emisiunii ”Insula Iubirii” în judecată sau dacă vor reîncepe urmărirea penală. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA DE LA INSULA IUBIRII ARE PROBLEME CU SARCINA: ”AM CREZUT CĂ O SĂ MOR”)

”În temeiul art. 488 ind 6 alin. 1 C.proc.pen., admite contestația formulată de petenții Gherman Liviu, Gherman (fosta Hinceanu) Alexandra Bianca și Pollak Bohus, cu domiciliul procesual ales la Cabinet de Avocat Popescu Adrian, cu referire la dosarul de urmărire penală nr. 8714/P/2017 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

În temeiul art. 488 ind 6 alin.1 C.proc.pen. stabilește un termen de 6 (șase) luni de la data prezentei încheieri în care procurorul să rezolve cauza potrivit art. 327 C.proc.pen.

Termenul de 6 luni se calculează de la data restituirii dosarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București în conformitate cu dispozițiile art. 488 ind 6 alin. 5 C.proc.pen.

În temeiul art. 488 ind 6 alin.1 C.proc.pen., stabilește un termen de 2 (două) luni de la dată împlinirii termenului de mai sus în care o nouă contestație privind durata procesului penal în dosarul de urmărire penală nr. 8714/P/2017 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București nu mai poate fi formulată de către petenții din prezența cauza.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac, se arată în decizia instanței.

Liviu și Bianca au devenit părinți

După finalul emisiunii, controversatul cuplu de la ”Insula Iubirii”a mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste. Cei doi și-au întemeiat o familie frumoasă, după ce au devenit părinții unei fetițe în 2020, căreia i-au pus numele ”Helen”.

Liviu Gherman mai are doi copii din căsnicia anterioară, în timp ce Bianca a devenit mămică pentru prima oară. Cei doi par să fi uitat conflictele pe care le-au avut în Thailanda, după ce Bianca Gherman l-a acuzat pe Liviu că o agresează.

Aceștia își concentrează, acum, toată atenția asupra familiei lor și par să fie fericiți. (VEZI ȘI: MIRCEA MOLDOVAN DE LA INSULA IUBIRII ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU O BRUNETĂ FOCOASĂ: “FAMILIE. TE IUBESC”)

Liviu și Bianca au devenit părinții unei fetițe

La rândul său, Ben s-a căsătorit

Ben a participat în sezonul trei al show-ului de la Antena 1 împreună cu iubita lui de la vremea respectivă, Diana Constantin. Emisiunea le-a pus la grea încercare relația, iar testul final a fost picat deși păreau siguri pe sentimentele lor. Tânăra a căzut în ispită și și-a părăsit iubitul.

După o relația cu peripeții pe care a avut-o cu Diana și din care a ieșit ”șifonat”, Ben a spus „DA!” în fața ofițerului Stării Civile. Informația a fost lansată în spațiul public chiar de fosta sa iubită pe conturile de socializare. (VEZI ȘI: ÎȚI MAI ADUCI AMINTE DE ANDREEA CU „ȘLARFII EI”, DE LA INSULA IUBIRII? CUM ARATĂ ACUM ȘI CE S-A SCHIMBAT ÎN VIAȚA EI, DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE GABI)

„Ştiaţi că Ben s-a însurat sau nu ştiaţi?”, le-a mărturisit Diana fanilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *