Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii incredibile din căsnicia Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău ies la iveală. „A cerut 15.000 de euro pe lună”

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă și detalii incredibile din căsnicia lor ies la iveală. Fostul soț al artistei a mărturisit că aceasta i-a cerut o pensie alimentară pentru copii în valoare de 15.000 de euro, o sumă fabuloasă, după cum susține bărbatul.

„Am primit o hârtie pe mail în care a cerut 15.000 de euro pe lună. Eu consider că doi copii cu școlile plătite de mine, consider că doi copii minori se pot descurca și cu 2.000-3.000.

Îmi doresc o educație foarte bună pentru copiii mei și vreau ca mama copiilor mei să-i crească bine. Mie mi se pare 15.000 de euro foarte mult”, a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Pe de altă parte, Claudia mărturisește că a încercat să își
salveze căsnicia, pentru cei doi copii ai săi. Mai mult, interpreta și Gabi au
mers la un mediator.

„Vrea să mă umilească, vrea amar. În primul rând, în momentul în care îmi doream cu disperare să ies din această căsnicie, această familie, am spus așa, că vreau să mergem la un notar.

L-am plimbat, i-am dat divorțul, el a spus că nu are femeie de divorțat, dar avea femeie de batjocorit.

Când este vorba de dezmăț și zile frumoase este milionarul Gabi Bădălău, când vine vorba de copii atunci este săracul Gabi Bădălău, iar nevasta trebuie să suporte orice.

Am mers de comun acord la un cabinet de mediere, am stabilit amândoi pentru binele copiilor noștri niște lucruri. Urma la o săptămână să ne vedem la același cabinet.

El a spus «vreau să merg să cer părerea părinților mei și revenim». Credeți-mă că nu a mai venit și am fost nevoită să plătesc și taxele domnilor mediatori”, a spus Claudia Pătrășcanu disperată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *