Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum s-a fotografiat Ioana Năstase în vila soțului ei, după ce și-au “negociat” împăcarea + “Dragostea învinge”

Ioana Năstase și-a surprins apropiații și fanii cu o fotografie realizată în vila impunătoare pe care soțul ei o deține de câțiva ani. Gestul ei vine la scurt timp de la împăcarea lor în urma scandalului în care a fost agresată de Ilie Năstase. Imaginea cu soția fostului tenismen vorbește de la sine.

Ioana Năstase, poză de colecție lângă trofeele soțului ei

Deși s-a gândit să divorțeze de Ilie Năstase, Ioana a cântărit bine situația delicată prin care a trecut și a decis să mai acorde o șansă poveștii de iubire pe care o trăiește alături de fostul sportiv. Întoarsă la reședință, soția lui Nasty încearcă să uite repede episodul violent și și-a făcut un selfie în camera în care se află multe dintre trofeele câștigate de fostul mare tenismen.

Poza a fost însoțită de trei emoticoane: o inimă roșie, un pupic virtual și mâinile ridicate în semn de rugăciune. “Ai făcut bine că te-ai întors acasă, draga mea frumoasă. Felicitări! Dragostea învinge!”, “Ești ca o rază de soare” și “Dumnezeu să vă dea liniște sufletească și noroc în viață” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea făcută din vila în care locuiește cu Ilie Năstase.

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, în urmă cu patru zile, bruneta postat o poză făcută în fața unui local și a transmis următorul mesaj: “Oamenii pot spune orice despre tine… Dar nu-ți pot răpi niciodată bunătatea din suflet…”.

Poza încercuită cu roșu a fost publicată de Ioana Năstase după ce s-a întors în vila în care locuiește cu soțul ei. Fostul tenismen a agresat-o fizic pe 8 ianuarie © Facebook

Nu rata: Ioana Năstase, super sexy în mall chiar înainte să fie pălmuită de soț! Și-a scos nurii la vedere

Ilie Năstase, la al cincilea mariaj

Ioana Simion s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019, iar nunta a fost una restrânsă și a avut loc la începutul lunii iunie 2020. Nașii lor sunt Ioana Marcu și partenerul ei de viață, Ciprian Marica.

Citește și: Brigitte vs. Ioana Năstase. Ilie Năstase face declarații despre cele două femei din viața lui

În trecut, el a mai fost însurat cu fotomodelul brazilian Dominique Grazia (1972-1982), actrița americană Alexandra King (1984-2003) și Amalia Teodosescu (2004-2010). Cea din urmă a preluat numele de familie al lui Năstase și nu l-a schimbat nici după ce s-a recăsătorit în 2018 cu Răzvan Vasilescu. Brigitte a devenit soția lui Ilie Năstase în 2013 și au divorțat în 2018.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *