Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristi Borcea este invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Soțul Valentinei Pelinel răspunde celor mai picante întrebări. „Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”

Cristi Borcea este invitat marți, 19 ianuarie, în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D. Soțul Valentinei Pelinel, în vârstă de 50 de ani va răspunde celor mai picante întrebări puse de prezentatoarea tv.

Afaceristul a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional.

Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise
Rifai, telespectatorii având ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute,
din viața celebrului afacerist român, care au ținut, mult timp, primele pagini
ale ziarelor.

„Ați fost otrăvit cu argint viu?”, „Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?’, Cum se fac banii din închisoare?”, Sunteți un om fără scrupule în amor?’, Ați lovit vreodată o femeie?”, Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?’, „Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”, acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *