Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce spune Neti Sandu despre operațiile estetice. Are 62 de ani și arată perfect. Care este secretul ei. „Pot să trăiesc cu mine așa”

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV, are 62 de ani și arată perfect. Pare că, odată cu trecerea anilor, vedeta nu se schimbă deloc și arată la fel, după cum au sesizat și cei care o urmăresc zi de zi. Aceasta a vorbit despre operațiile estetice și despre ce face pentru a arăta atât de bine.

„În general, am grijă să mănânc alimente ușor de digerat, pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam.

Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal!

Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor”, a povestit Neti într-un interviu pentru ciao.ro.

„Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!” , spune Neti Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *