Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Brigada Corupătoarele” se destramă după escapada din Dubai?! Am aflat cum s-a stârnit zâzania între celebrele „fete de oraș”

Fosta asistentă a lui Dan Capatos ar fi reușit să dezbine ”Brigada Corupătoarele”. Loredana Chivu ar fi produs mega-ruptura în gașca „fetelor de oraș”, după întoarcerea din Dubai. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte picante legate de cea mai nouă controversă din showbiz-ul românesc.

”Brigada Corupătoarele” s-ar fi ”spart”. Potrivit unor surse din anturajul sexoaselor, totul ar fi pornit de la Loredana Chivu, care le-ar fi reproșat „colegelor” că rolul ei în escapada din Dubai nu ar fi fost apreciat la justa lui valoare. Mai mult decât atât, imediat după ce s-au întors din Emirate, blondina le-ar fi interzis prietenelor ei să apară pe micul ecran și să vorbească despre vacanța de lux din Dubai. Lucru care ar fi provocat o mega-dispută între „fetele de oraș”.

”S-a certat cu mai toate prietenele ei”

Prietenele la cataramă ar fi ajuns deodată ”la cuțite”, lucru vizibil și pe site-urile de socializare, acolo unde Simona Trașcă și Loredana Chivu nu se mai urmăresc pe Instagram.

 ”E de nerecunoscut. De când s-a cuplat, Loredana Chivu s-a schimbat radical. Când omul dă de bani se pare că își schimbă caracterul. S-a certat cu mai toate prietenele ei”, ne-a dezvăluit un apropiat al blondinei.

„Brigada Corupătoarele” s-ar fi ”spart”

Vacanța de cinci stele, finanțată de un afacerist căsătorit?

La începutul anului 2021, Loredana Chivu, Simona Trașcă, Ana Mocanu și alte două sexoase domnișoare s-au bucurat din plin de o vacanță de lux în Dubai. Potrivit unor surse bine informate, în spatele excursiei de cinci stele a sexoaselor din lumea mondenă ar sta un ”potent” afacerist din Banat.

După cum afirmă sursele noastre, „Daniel”, pe numele lui mic, le-ar fi însoțit pe cele cinci ”bunăciuni” în Dubai. Cu toate că acesta ar fi căsătorit și ar avea chiar și un copil, nu s-ar sfii să-și arate sentimentele pentru fosta asistentă TV Loredana Chivu.

Din câte se pare, blondina ar fi reușit să-l cucerească pe afaceristul din Banat, care are strânse legături cu viața politică, și acum s-ar bucura de ”sprijinul” acestuia pe toate planurile, mai ales financiar. Politicianul din Banat se pare că nu are arici la buzunar, iar în Dubai s-ar fi dovedit ”mână largă”. Pentru plăcerile blondinei și ale prietenelor acestia, bărbatul ar fi plătit note de plată „calificate”.

Loredana Chivu s-ar fi cuplat cu un afacerist însurat

Loredana Chivu a dat lovitura?

Conform surselor noastre, doar la ieșirea de la ”Nusr-Et”, ”iubitul din umbră” al Loredanei Chivu s-ar fi ”ușurat” de aproximativ 5.000 de euro. E de înțeles o astfel de sumă. Pentru că „Brigada Corupătoarele” este cunoscută în lumea mondenă pentru „specializarea” în distracție la cote înalte, iar costurile pe care le implică, de regulă, o astfel de „întreprindere” nu sunt deloc de neglijat.

După toate acțiunile afaceristului căsătorit din Banat se poate înțelege că Loredana Chivu chiar a ”dat lovitura” și a ”pus mâna” pe o veritabilă ”mină de aur”.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *