Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Bodi și-a strâns „brigada” acasă, la o narghilea, în așteptarea noului termen de judecată

Viața fostului soț al Biancăi Drăgușanu nu pare să fie dată peste cap de măsurile preventive impuse de autorități. Alex Bodi se bucură de o viață de nabab în arestul la domiciliu. În așteptarea termenului de judecată în care procurorii au cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv, controversatul afacerist din Mediaș și-a strâns „brigada” de băieți și a petrecut ca-n vremurile bune. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini și detalii savuroase legate de modul în care Alex Bodi își omoară timpul în arestul la domiciliu.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu petrece ca nababii. Alex Bodi și-a strâns „brigada” acasă, la o narghilea, iar atmosfera a fost una extrem de relaxată, fără grija zilei de mâine, când musculosul s-ar putea afla în cu totul alt loc. Controversatul afacerist s-a bucurat din plin de fiecare clipă petrecută în compania amicilor săi. Narghileaua și meciurile din UFC au fost principalele activități ale acestora. (NU RATA: FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU RĂMÂNE ÎN AREST LA DOMICILIU)

Procurorii îl vor după gratii

Alex Bodi riscă însă să ajungă din nou în spatele gratiilor. Cu toate că magistrații au respins, în primă instanță, cererea de schimbare a măsurilor preventive, procurorii de la ”Crimă organizată” au contestat decizia.

După cum se poate observa în imaginile prezentate, în premieră de CANCAN.RO, controversatul afacerist din Mediaș nu pare să fie afectat de măsurile preventive dispuse de autorități în mega-dosarul de proxenetism și trafic de persoane în care este implicat. (NU RATA: ALEX BODI INSISTĂ SĂ IA LEGĂTURA CU OMUL SĂU DE ÎNCREDERE. CE RĂSPUNS FINAL I-AU DAT MAGISTRAȚII)

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu petrece ca nababii în arestul la domiciliu

Alex Bodi, dezvăluiri despre arestul la domiciliu

“În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și, oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată… mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață.

Cu cât lumea nu credea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu”, sunt declarațiile lui Alex Bodi făcute pe Instagram Stories, unde a vorbit și despre ce înseamnă pentru el fericirea, dar și care este cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama lui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *