Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adela Popescu, dezvăluiri neașteptate despre cele două sarcini. Vedeta este gravidă pentru a treia oară. „Mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural”

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară, iar anunțul a fost făcut în direct la „Vorbește Lumea”, când vedeta s-a și retras de pe micile ecrane, locul ei în platou fiind luat de Lora. Acum, vedeta a făcut o dezvăluire neașteptată pe blogul ei.

Vedeta a dus pe lume doi băieți: Alexandru și Andrei. Prezentatoarea tv a povestit pe blogul său că cea de-a doua sarcină a fost mult mai dificilă.

„Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că baiețelul se lasă
așteptat atât, asta pentru ca înca de la început el a fost nițel mai mare decât
vârsta lui biologică.

Toate bune, era clar ca îi place în burtică, doar ca o greutate maricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi.

Adela Popescu, dezvăluiri neașteptate despre cele două sarcini. Vedeta este gravidă pentru a treia oară. „Mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural”

Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3050 la naștere, asa ca mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întampla asta la peste 3500 gr cât se preconiza”,a scris Adela Popescu pe blogul ei.

„Am încercat o fotografie emoționantă, așa cum se cade pentru a face un anunț important, dar atât s-a putut. Pe scurt, nu ne era de ajuns haosul actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară.

Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi.

Tocmai de aceea, am și hotărât să ma retrag de la Vorbeste Lumea atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptam să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook, zilele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *