Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 40 sexy-vedete pofticioase. Ce consumă Delia, Bianca Drăgușanu și Loredana Groza

Oglindă, oglinjoară… cine-i cea mai pofticioasă celebritate din țară? Ei bine, avem răspunsul! CANCAN.RO vă prezintă topul sexy-vedetelor din showbiz-ul românesc care nu și-au putut ”înfrâna” poftele până acasă și au devenit virale.

Vedetele au luat ”prânzul” în mașină ori direct pe stradă, iar ochiul vigilent al paparazzilor CANCAN.RO a surprins imaginile care vor face, cu siguranță, deliciul cititorilor. Atunci când vine vorba despre silueta lor, domnițele din showbiz-ul autohton depun eforturi mari pentru a avea forme apetisante.

Fast-food-ul, plăcerea „vinovată”

Adoptă un stil de viață sănătos, apelează la nutriționiști pentru anumite diete menite să le scape de kilogramele în plus, merg la sală și fac diverse tratamente corporale pentru un trup tras ca prin inel. Există, bineînțeles, și excepții, atunci când își satisfac plăcerile culinare. În momentul în care au de rezolvat treburi importante și sunt pe fugă, vedetele noastre renunță la restaurantele de fițe și preferă să ia masa în mașină sau… pe stradă.

Este dificil să rezişti în faţa ispitelor culinare, dar se pare că nici vedetele noastre nu ocolesc fast-food-ul!

Loredana Groza a ”comis-o” în plină stradă

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care „se prezintă”, iar acum, la vârsta de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ar fi apelat însă multe voci susțin că vedeta ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. (VEZI AICI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE)

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat, de altfel, că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme, Loredana pune accent pe latura spirituală.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, declara Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

Loredana Groza uneori însă… își satisface și poftele culinare. O șaorma la momentul potrivit poate fi mai delicioasă decât orice preparat ”sănătos”, gătit ca la carte în restaurantele de lux din nordul Capitalei.

Loredana Groza nu își neglijează poftele culinare

Iar din topul incendiar nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Emily Burghelea, Delia, Anna Lesko ori Daniela Crudu. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele noastre pofticioase. (VEZI AICI: TOP 40 SĂRUTURI ÎNTRE VEDETE „ALL-TIME”)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *