Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Majorat întrerupt de mascați în Dâmbovița. Tinerii au plătit cel mai scump cadou

 

Pandemia nu-i oprește pe tineri de la distracție. După luni de zile de restricții, răbdarea le-a cedat și s-au pus pe petrecut. S-a întâmplat și în Dâmbovița, unde un majorat a fost oprit de polițiști și mascați. Tinerii participanți au plătit cel mai scump cadou: amenzi de peste 44.000 de lei.

Distracția erai în toi, când polițiștii din Băleni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, pe raza localității Băleni, se desfășoară un eveniment privat. Oamenii legii s-au deplasat la o sala de evenimente private, unde au constatat ca se desfășoară o petrecere de majorat, la care au participat 44 de persoane.

VEZI ȘI: TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. DOI TINERI AU MURIT LA SCURT TIMP DUPĂ CE AU SPUS „DA”, ÎN FAȚA OFIȚERULUI DE STARE CIVILĂ

Petrecerea a fost oprită pe loc și polițiștii au împărțit amenzi.

„Pentru nerespectarea normelor Legii nr. 55/ 2020, administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amenda, in cuantum de 10.000 de lei, iar participanții la eveniment au fost sancționați contravențional cu amenzi in cuantum de 1.000 de lei, fiecare”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița.

CITEȘTE ȘI: ȚI SE RUPE INIMA! CARE AU FOST ULTIMELE CUVINTE ALE CRISTINEI, FATA DIN CORABIA CARE A MURIT LA SCURT TIMP DUPĂ CE A NĂSCUT. CE I-A SPUS SURORII SALE: „SĂ TE ROGI PENTRU MINE”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *